design-slider-01-1600
V zraku · tehnologija · pametne ure

Po tem, ko se je prah po predstavitvi ure Apple Watch 4 že nekoliko polegel, na trg prihaja nova visokotehnološka ura. Zaradi katerih lastnosti je novi model Summit 2 podjetja Montblanc zares poseben?

Montblanc Summit 2 je prva pametna ura, ki se ponaša s Qualcommovim procesorjem Snapdragon Wear 3100. Po zaslugi slednjega bodo uporabniki lahko uživali v izboljšanih funkcijah. Pod ohišjem z debelino 14,3 mm se skriva tudi sekundarni procesor, ki naj bi v načinu Time Only pripomogel k podaljšanju življenjske dobe baterije do enega tedna.

Summit 2 je v primerjavi s svojim predhodnikom, modelom Summit, občutno zmogljivejši. Uporabnikom ponuja 1 GB RAM-a in 8 GB prostora v notranjem pomnilniku. Naprava, ki obratuje v operacijskem sistemu Wear OS 2.1, ima 1,2-palčni zaslon.

Cena ure Montblanc Summit 2 je približno 2-krat višja od cene ure Apple Watch 4 in je 995 $ (860 €). Nemški proizvajalci ur želijo s svojim izdelkom nadomestiti praznino, ki je nastala po tem, ko so se pri Applu odločili, da ukinejo luksuzno različico Apple Watch Edition.


garmin-instinct Pametna ura Garmin Instinct: “instinkt” za ljubitelje narave w7-getgoing LG Watch W7: mehanični kazalci nad zaslonom Skagen Falster 2 IFA 2018: pametna ura Skagen Falster 2 je minimalizem s skandinavsko estetiko Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih · · ·