jc-gellidon-AlZX3aSW5Iw-unsplash
V zraku · odnosi

Ne boj se ljubezni. Prepusti se ji in samo ljubi.

Morda se te bojijo, ker si preveč pošten v teh časih, ko ljudi privlači sladko govorjenje. Privlačijo jih tisti, ki manipulirajo s svojimi stavki in tisti, ki znajo narediti laž privlačnejšo od resnice.

Morda jih prestrašiš, ker veš, kaj hočeš in česa nočeš. Tega preprosto ne dojamejo. Ne razumejo, da ni vse po njihovo, da jim nekdo lahko reče “ne”.

Morda so se izgubili v svoji negotovosti, da zavračajo vsakogar, ki je prepričan vase. Ali pa so se preprosto navadili, da so ljudje negotovi in sedaj ne razumejo tistih, ki niso.

Morda se te bojijo, ker ne želiš sodelovati v njihovih igricah, v katerih so obsedeni z zmagami in je poraženec vsak, ki ne igra.

Morda si jih prestrašil, ker jim poveš, česar ne želijo slišati, ker so se navadili, da jih ljudje hranijo z lažmi, da bi jih osvojili.

Morda ne želijo več vedeti, kdo v resnici so. Mogoče so jim tvoje besede tako neznane, da jim preprosto ne verjamejo ali pa jih sploh ne razumejo.

Morda se te bojijo, ker si pozoren. Ker ne pozabiš, kaj so povedali, ko so bili jezni ali ko so bili ranljivi. Pozoren si na njihove oči in govorico telesa, na ton glasu in kretnje.

Morda niso navajeni biti vidni ali slišani in jim je tvoja pozornost neprijetna, ker to, da bi ti odprli srce pomeni, da bi si morali sneti maske.

Morda se te bojijo, ker veš, da jih je strah. Mogoče jim preveč odpreš svoje srce in jim pokažeš preveč čustev in ​​ne vedo, kako ravnati z njimi. Ne vedo, kako ravnati s čimerkoli, kar moti njihovo varnost, kar moti njihovo rutino ali njihovo resničnost.

Morda tvoje srce bije hitreje od njihovega in ne morejo držati koraka s teboj.

Morda se te bojijo, ker jih ne potrebuješ. Ker vedo, da lahko preživiš brez njih, ker vedo, da jih ne boš čakal. Vedo, da se boš zavzel zase in si ne boš dovolil, da bi bil le še ena številka na njihovem seznamu.

Morda jih prestrašiš, ker ceniš sebe, ker si dovolj močan, da greš stran in ker si dovolj pameten, da poznaš svojo vrednost.

Ne glede na to, kakšen je razlog, nadaljuj s svojim življenjem. Si kakršen si, čeprav jih s tem strašiš. Še naprej jih straši s svojo iskrenostjo, s svojo močjo, prijaznostjo, ljubeznijo, razumevanjem, besedami, z očmi, s svojo prisotnostjo in z zmožnostjo razumevanja njihovih strahov.

Morda bodo sprejeli svoje strahove in postali neustrašni, kakor ti. In ti se boš zaradi tega še bolj zaljubil v njih in oni vate.

woman-3187620_1920 Ne zapletaj se z njim: tako se obnaša čustveno nezrel moški tamara-bellis-Zhv-RRD0KVg-unsplash Pozor: TO so absolutne prednosti samskih žensk rana-sawalha-IhuHLIxS_Tk-unsplash 6 razlogov, zakaj je ljubezen s starejšim moškim slajša jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash To je vprašanje, ki vama bo pomagalo ohraniti ljubezen · · ·