sf-photos-men-swimwear-fashion-trends-2018-20170830
Utrip mesta · moda · moška moda

S kakšnimi kopalkami se boste letos sprehodili po plaži (ali ob bazenu)? Moški imate na voljo različne potiske, barve, modele in znamke, predvsem pa je pomembno, da vam kopalke pristajajo in da boste z njimi osvojili plažo (in morda še kakšno nežno srce). To so moške kopalke 2018.

Predstavljamo vam 7 trendov, ki letos prevladujejo v moški modi. To so moške kopalke 2018.

Športni stil

Atletski kroj je odlično izbira za vse, ki iščete nekaj vsestranskega, a še vedno stilsko dovršenega. Aduti takšni kopalk so močne barve, potiski blagovnih znamk, udobnost in zračnost.

Športni kroj: H&MOdpri galerijo

Črno

Črne kopalke so za prava izbira za prav vse. Od kratkih hlač do kopalk v stilu spodnjic – to so kopalke, ki se bodo skladale prav z vsem. Hkrati pa bo do izraza prišla tudi vaša lepa porjavela polt.

Črno: VilebrequinOdpri galerijo

Tropski potiski

Če želite nekaj, po čemer se boste razlikovali od večine na plaži, potem vam priporočamo vroč tropski potisk. So odlično nasprotje navadnemu, prav tako pa poudarijo vaš ten.

Tropski potisk: Saturdays New York CityOdpri galerijo

Komplementarne barve

Barve, barve povsod! Če jih imate radi, potem se letos odločite za mešanje komplementarnih barv, kar je med drugim tudi precej laskajoča izbira za vse modele kopalk in tipe postav.

Komplementarne barve: Urban OutfittersOdpri galerijo

Črte

Črte kar kričijo poletje: ne glede na to, ali boste izbrali priljubljen navtični motiv ali pa črte v slogu »ombre«.

MC2 Saint BarthOdpri galerijo

Navdihnjeni z umetnostjo

Ljubitelji umetnosti boste prišli letos na svoj račun. Na vaših kopalkah se bodo namreč znašli različni potiski umetniških del, ki vas bodo spremljali od jutra do večera. Tako stilsko dovršenih kopalk najbrž ne boste nosili samo na plaži ali pač?

Navidhnjeni z umetnostjo: Lygia & NannyOdpri galerijo

Lan

Morda niso najbolj pogoste, so pa zdaleč najbolj naravna in zračna izbira. Letos so v trendu tako enobarvne lanene kopalke kot tudi takšne s potiski.

Lan: MosaiqueOdpri galerijo
moška moda 2018 Moška moda 2018: kaj za pomlad napovedujejo trendi? moskaomara Moška omara: v marcu ne pozabi na … MATADOR TRANSIT30 POCKET DUFFEL Top 15: najboljše moške športne torbe modna moška sončna očala 2018 Moška sončna očala 2018: modna sončna očala za pomlad/poletje 2018 · · · · ·