Moške kopalke 2018: 7 trendov za letošnje poletje

S kakšnimi kopalkami se boste letos sprehodili po plaži (ali ob bazenu)? Moški imate na voljo različne potiske, barve, modele in znamke, predvsem pa je pomembno, da vam kopalke pristajajo in da boste z njimi osvojili plažo (in morda še kakšno nežno srce). To so moške kopalke 2018.

Predstavljamo vam 7 trendov, ki letos prevladujejo v moški modi. To so moške kopalke 2018.

Športni stil

Atletski kroj je odlično izbira za vse, ki iščete nekaj vsestranskega, a še vedno stilsko dovršenega. Aduti takšni kopalk so močne barve, potiski blagovnih znamk, udobnost in zračnost.

Črno

Črne kopalke so za prava izbira za prav vse. Od kratkih hlač do kopalk v stilu spodnjic – to so kopalke, ki se bodo skladale prav z vsem. Hkrati pa bo do izraza prišla tudi vaša lepa porjavela polt.

Tropski potiski

Če želite nekaj, po čemer se boste razlikovali od večine na plaži, potem vam priporočamo vroč tropski potisk. So odlično nasprotje navadnemu, prav tako pa poudarijo vaš ten.

Komplementarne barve

Barve, barve povsod! Če jih imate radi, potem se letos odločite za mešanje komplementarnih barv, kar je med drugim tudi precej laskajoča izbira za vse modele kopalk in tipe postav.

Črte

Črte kar kričijo poletje: ne glede na to, ali boste izbrali priljubljen navtični motiv ali pa črte v slogu »ombre«.

Navdihnjeni z umetnostjo

Ljubitelji umetnosti boste prišli letos na svoj račun. Na vaših kopalkah se bodo namreč znašli različni potiski umetniških del, ki vas bodo spremljali od jutra do večera. Tako stilsko dovršenih kopalk najbrž ne boste nosili samo na plaži ali pač?

Lan

Morda niso najbolj pogoste, so pa zdaleč najbolj naravna in zračna izbira. Letos so v trendu tako enobarvne lanene kopalke kot tudi takšne s potiski.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen