cover-moske-frizure
Utrip mesta · moda · moška moda

Moške frizure se iz leta v leto spreminjajo, zato smo pogledali, kakšni so trendi pri moških frizurah za leto 2017, in odkrili kar nekaj jasnih smernic.

Moške frizure se iz leta v leto spreminjajo, zato smo pogledali, kakšni so trendi pri moških frizurah za leto 2017, in odkrili kar nekaj jasnih smernic.

Recept do dobe frizure je poznavanje nekaterih osnovnih pojmov, s katerimi boste svojemu frizerju znali pojasniti, kaj si želite. Res dobri frizerji vam bodo določene prijeme sami predlagali glede na vaš las in obliko obraza. Pa vendar, če menite, da si neko frizuro zares želite, potem morate vztrajati pri njej in jo znati tudi pravilno razložiti svojemu frizerju.

Modne smernice pri moških modnih frizurah za leto 2017

V letu 2017 bodo še bolj moderne zares urejene frizure. Fade (zabriti prehodi) bodo še nekoliko bolj izraziti, kot so bili doslej. Prav tako bodo prehodi iz fada z mehkejšimi prehodi v samo frizuro. Veliko več je česanja nazaj, saj več frizur poudarja prav ta način nošenja moških modnih frizur.

Side Part + Wavy Hair + Low Fade

Pri tej frizuri gre za fade, ki je izdelan decentno in ima mehko strižene prehode.

Letos bo modnega več česanja nazaj s prehodom fade.

Curly Hair + Mid Bald Fade

Kodraste lase se od zdaj nosi naprej.

Galerija slik: Modne moške frizure 2017

Odpri galerijo
moški čevlji 2017 top natikači Moški čevlji 2017: top natikači, v katerih vam letos ne bo vroče Stopalke William & Sterling William & Sterling: moške stopalke, ki ostanejo na svojem mestu moške kopalke 2017 Moške kopalke 2017: letos bodo ‘in’ krajše in ožje kopalke Trendi moške mode za pomlad / poletje 2017 Moška moda za pomlad/poletje 2017: top trendi ·