man-secret-shushing_4460x4460
V zraku · buzz buzz

Bi se branili, če bi vam vsak mesec na bančni račun podjetje nakazalo mesečno plačo, vi pa sploh niste hodili v službo?

Za nekatere ljudi je služba največja kazen, za druge pa blagoslov. Tistim, ki raje sedite na kavču in so vam bolj ljube stvari, ki niso povezan z delom, vam bo potem zgodba Španca Carlesa Recia, direktorja arhivov v deželni vladi v Valencii, morda v navdih.

Carles je vsako jutro prišel v pisarno, prijavil svoj prihod, odšel domov, nato pa se na koncu izmene vrnil v službo in se odjavil. In to je počel deset let!

Laž ima očitno kratke noge, saj so ga po desetih letih odkrili zaposleni, ki so začeli nadzorovati svoje nadrejene.

Zaradi očitnega zanemarjanja bistvenih nalog, ki so del delovnega mesta, ne bo smel devet let opravljati javnih služb. Uspelo se mu je izogniti kazenskem pregonu, saj so državni tožilci menili, da njegovo dejanje ni zločin.

Za špansko televizijo je povedal, da delo z dokumentacijo opravlja zunaj urada. To pa je po njegovem mnenju suženjsko delo, saj dela za druge, ki obirajo plodove njegovega dela.

d462061836a4220547d14ae1957b4c50_original Napihljivi flamingo je preteklost, blazina v obliki krste je hit tega poletja Nagneš glavo na desno, ko se poljubljaš? To je razlog! Nagneš glavo na desno, ko se poljubljaš? To je razlog! 1957: Javni supermarketi so predstavili svojo ponudbo dnevno svežega mleka, ki ga razvaža naokoli prodajalka v avtomobilu. 10 nenavadnih vintage fotografij, ki prikazujejo, kakšne so bile trgovine nekoč christopher-campbell-197901-unsplash 15 nenavadnih dejstev o človeškem telesu, ki jim težko verjamemo · · · · · ·