E-skuter Motochimp
Utrip mesta · mobilno

Motochimp je kompaktni električni motocikel, ki ga je navdihnila skica desetletnice, snovalci pa obljubljajo – verjetno zaradi višine –, da med vožnjo z njim svet vidite skozi otroške oči. Vsi motorji se jemljejo precej resno, Motochimp pač ne. Je prikupen, majhen in za svojo velikost izjemno zmogljiv.

Singapurski Vanda Electrics je na sejmu Shenzhen International Industrial Design predstavil kompaktni e-motocikel Motochimp, ki je kot nalašč za dnevne migracije, s katerim se boste prevažali v slogu in obračali glave mimoidočih. Če se vam zdi, kot da je kvadrast mini skuter iz aluminijeve zlitine plod otroške domišljije, vas občutek ne vara. Dizajn, ki razdvaja, je namreč navdihnila skica 10-letne deklice. Na voljo je v rdeči, modri in rumeni barvi.

PREBERITE ŠE: Midalu – češki motocikel, proti kateremu so ostali motorji navadni jagenjčki

Metrski skuterček z medosno razdaljo 75 mm žene litij-ionska baterija, ki se prek gospodinjskega priključka napolni v eni uri in nas na polnjenje prepelje 60 kilometrov daleč, 40 V 350 W motor pa lahko Motochimpa priganja do hitrosti 30 km/h. Podpira brezstični RFID-ključ (radiofrekvenčna identifikacija), ki zagotavlja, da motor ne dobi nog. Zanj boste morali odšteti pribl. 1800 evrov.

Galerija – električni motocikel Motochimp:

E-skuter MotochimpOdpri galerijo

Motocikel BMW HP4 Race BMW HP4 Race: najbolj ekskluziven BMW motocikel bo imel Akrapovičev izpuh Novi Volkswagen Golf 2017 Novi Volkswagen Golf (2017) – novi Golf, nov začetek, novi zagon 'Rjasti' BMW i8 Rjasti BMW i8 – pripravljen na postapokalipso Range Rover Sport Range Rover Sport po progi za smuk brezkompromisno kot Hermann Maier · · · · · ·