Move Mirror: Googlov novi eksperiment, s katerim si boste lahko krajšali čas.
V zraku · tehnologija

Življenje je včasih še kako dolgočasno. V trenutkih, ko vam zmanjka idej, kaj početi, bo še kako prav prišla igra brez pravega smisla, ki je namenjena zgolj in samo zabavi.

Move Mirror, Googlov novi eksperiment umetne inteligence, spada v kategorijo neumnih iger. Igrate ga lahko brezplačno in tako pripomorete k temu, da bo čas minil hitreje.

Move Mirror deluje v sodelovanju s spletno kamero računalnika. Vsaki pozi človeka najde ujemanje iz spletne knjižnice, v kateri je več kot 80.000 fotografij.

Igra uporablja PoseNet, model računalniškega vida, ki zazna vaše gibanje in ga nato primerja z omenjenimi fotografijami. Vsakič, ko se boste premaknili, se bo na zaslonu prikazala nova fotografija.

Če ste zaskrbljeni nad načinom delovanja igre, ki uporablja spletno kamero, vas lahko potolažimo, da si s tem ni treba beliti glave. Knjižnica JavaScript, imenovana TensorFlow.js, namreč poskrbi za to, da vaše fotografije ne bodo dostopne drugim.

facebook-banner-2.0 Facebook predstavil obogateno resničnost (AR) in druga nova orodja Tablico lahko uporabite skupaj s tipkovnico ali brez nje. Microsoftov Surface Go je manjši brat modela Surface Pro rawpixel-442649-unsplash 1 na 10 milenijcev bi raje izgubil prst kot telefon. Ste zasvojeni tudi vi? Segway Drift W1 Segway Drift W1: ‘rolanje’ za naslednje tisočletje · · ·