PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Karikaturist Rodney Pike je javnost znova navdušil s serijo izjemno smešnih zgodovinskih portretov, kjer je originalnim subjektom obraze zamenjal z igralcem Rowanom Atkinsonom, bolje poznanim kot Mr. Beanom.

V bistvu je znane zgodovinske portrete kar težko vzeti resno, ko Rembrandtovo vrhunsko umetniško delo nadomesti zabaven in ekspresiven obraz Gospoda Beana. Seveda pa so vsa dela karikaturista Rodneyja Pikea bila izdelana digitalno in so vrhunski portreti ostali nedotaknjeni. Glavni koncept karikatur je seveda preprost absurd saj Pike s svojimi karikaturami ni želel izjaviti prav nič posebnega, ampak ustvariti nekaj preprosto za zabavo.

V galeriji si oglejte smešne karikature

Odpri galerijo
peter-stewart-stacked-hong-kong-designboom-05 Peter Stewart: dramatične fotografije nebotičnikov Hong Konga cover-narobe-svet Je s tem svetom narobe prav vse? V 2.5 minutah vam bo jasno, kje je rešitev! alpine-mountain-photography-matterhorn-robert-bosch-mammut-3 Robert Bösch in Mammut – serija očarljivih fotografij z alpinisti na gori Matterhorn Sport success on sunset background 15 dejstev, ki so pomembna za vaš uspeh ·