Galaxy Tab S3
V zraku · tehnologija

Samsung je na sejem mobilne telefonije MWC 2017 pripeljal elegantno oblikovana tablična računalnika Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book. Slednji zagotavlja boljšo računalniško zmogljivost za delo in zabavo, vsestransko uporaben Galaxy Tab S3 pa navdušencem nad digitalnimi vsebinami zagotavlja izjemno video in igričarsko izkušnjo. Obe tablici sta zasnovani na vrhunski tehnologiji, ki nudi učinkovito in vsestransko izkušnjo za uporabnika, ne glede na to, ali je doma, v službi ali na poti.

Samsung je razširi svoji družino tabličnih računalnikov s tablicama Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book. Galaxy Tab S3 krasi 9,7-palični zaslon Super AMOLED  (možnost kino izkušnje s 4K predvajanjem videov), Galaxy Book pa je na voljo z 10,6-paličnim TFT LCD in 12-paličnim zaslonom Super AMOLED. Tako Galaxy Tab S3 kot večji Galaxy Book podpirata HDR-video, kar prinaša resnično doživetje barv in digitalnih vsebin, medtem ko Samsung Flow zagotavlja brezhibno delo na poti.

Sinhronizira obvestila o sporočilih in sicer tako, da nikoli ne zamudimo pomembnih sporočil, ne glede na to ali uporabljajo telefon ali tablico. Dobili sta izpopolnjen S Pen. Ponaša se z 0,7 milimetrsko konico in povečano občutljivostjo na dotik. Vključuje priročne funkcije, kot so Screen Off Memo za hitre zapiske, Advanced Drawing Tools za profesionalno risanje in PDF Annotation za enostavno dodajanje besedila.

Obe tablici imata glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk s samodejnim ostrenjem, in sprednjo kamero z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih točk. Obema lahko razširimo pomnilniški prostor, obe nudita hitro polnjenje baterije in obe sta energijsko učinkoviti, kar prinaša do pol dneva predvajanja videovsebin na tablici Galaxy Tab S3 in do 10,5 ure na tablici Samsung Book.

PREBERITE ŠE: Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha

Galaxy Tab S3 je dobil čast postati prvi Samsung tablični računalnik z zvočniki quad-stereo (AKG Harman), ki zagotavlja slušno izkušnjo na ravni vizualne. HDR-videi s tem pridejo resnično do izraza. Ker je Galaxy Tab S3 optimiziran za igranje iger, vključuje vmesnik Vulkan API  za vrhunsko grafiko, Game Launcher za izboljšani uporabniški vmesnik in boljšo izkušnjo igranja ter tudi način ‘Ne moti‘ za nemoteno igranje.

Galerija – Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book:

Samsung Galaxy Tab S3Odpri galerijo

Ura Albert Clock Albert Clock – reši matematično enačbo, da izveš točen čas Braillova pametna ura Dot: Prva pametna ura za slepe in slabovidne je nared Pouncer Pouncer: užitni dron, ki dostavlja pomoč žrtvam naravnih nesreč in vojnih žarišč Google in Microsoft proti piratom Google umika piratske spletne strani s prve strani · · ·