cover
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Južnokorejsko podjetje LG se je odločilo za strategijo pogostega ponujanja posodobitev za svoje najuspešnejše naprave. Dan pred sejmom MWC 2018 je razkrilo V30S ThinQ, različico modela V30, ki je bil izdan lani.

S to strategijo si pri LG-ju želijo ‘podaljšati življenje’ svojih produktnih linij. Novi telefon LG V30S ThinQ navdušuje z izboljšanimi specifikacijami, ob tem pa ponuja še umetno inteligenco.

V zunanjem videzu med napravama ni razlik. Odslej bosta sicer na voljo platinasto siva in maroško modra barva telefona. Diagonala zaslona ostaja 6 palcev. Telefon bo poganjal enak procesor kot V30, Qualcomm Snapdragon 835. Nespremenjeni ostajata tudi zadnja kamera z dvema lečama, ki je sposobna posneti fotografije z ločljivostjo 16 MP, in sprednja kamera z ločljivostjo 5 MP.

V čem se torej LG V30 in LG V30S ThinQ razlikujeta?

Največja razlika je prav gotovo ta, da V30S ThinQ zadovoljuje potrebo po umetni inteligenci. Ima namreč AI CAM, ki kameri omogoča, da prepozna objekte pred sabo in temu primerno prilagodi nastavitve. Tehnologija QLens bo prepoznala predmete in vam zaupala, kje in po kakšni ceni jih lahko kupite. Prek telefona boste lahko tudi upravljali svoje gospodinjske aparate LG.

Kamera modela V30S ThinQ ima način Bright Mode, ki osvetli fotografije, posnete v slabi svetlobi. Nova različica se ponaša tudi z več prostora na RAM-u (6 GB), in spominski kartici (128 GB ali 256 GB).

Za konec omenimo še QVoice, pametnega asistenta, ki deluje v korejščini in je seveda namenjen domačemu trgu.

Galerija – LG V30S ThinQ

LG V30S ThinQOdpri galerijo

cover Tukaj sta Samsung Galaxy S9 in Samsung Galaxy S9+! maxresdefault (1) Najbolj pričakovani pametni telefoni, ki bodo izšli v letu 2018 cover-pametni-telefoni Najboljši pametni telefoni 2017 – na razprodaji Screen_Shot_2017_09_13_at_2.32.35_PM copy Zakaj se bolj kot iPhone X splača kupiti iPhone 8? · · · ·