g-pte70- 2018-0267
Kulturni izbor · film

Hollywoodski igralci in drugi pomembneži iz sveta slavnih so se zbrali v Microsoft Theathru v Los Anglesu, da bi skupaj proslavili najbolj pričakovano noč za televizijo, podelitev nagrad emmy 2018. Zmagovalka večera je serija The Marvelous Mrs. Maisel, ki je pobrala kar 5 emmyjev. Na podelitvi sicer ni manjkalo politične obarvanosti, prišlo pa je tudi do zaroke.

To noč so podelili nagrade emmy 2018. Večer najprestižnejših nagrad, ki so jih tokrat podelili že 70., sta povezovala stand-up komik Micahel Che in komik Colin Jost.

Kdo so zmagovalci emmyjev 2018?

Zmagovalka večera je serija The Marvelous Mrs. Maisel, ki je prejela 5 emmyjev (najboljša humoristična serija, najboljša igralka v humoristični seriji, najboljši stranska igralka v humoristični seriji, najboljša režija za humoristično serijo, najboljši scenarij za humoristično serijo). To je tudi prvič, da je je bila za najboljšo komično serijo razglašen izdelek spletne televizije. Lanskoletna nesporna zmagovalka Deklina zgodba, letos ni osvojila nič, čeprav je imela kar 9 nominacij.

Zmagovalka v kategoriji najboljša dramska serija je Igra prestolov, ki je prejela emmyja še za najboljšega igralca v stranski vlogi (Peter Dinklage).

V kategoriji glavnega igralca v humoristični seriji je emmyja prejel Bill Hader (Barry), v dramski seriji mu družbo dela Matthew Rhys (The Americans). Najboljša igralka v dramski seriji je Claire Foy (The Crown). Najboljša stranska igralka v dramski seriji je Thandie Newton (Westworld). V kategoriji najboljšega glavnega igralca v kratki seriji ali filmu je emmyja prejel Darren Criss, ki je v seriji American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace igral Versacejevega krvnika. Ta serija je prejela emmyja tudi za najboljšo kratko serijo. Najboljša glavna igralka v kratki seriji ali filmu je Regina King (Seven Seconds).

Emmyja za najbolj varietejsko oddajo je prejela ekipa oddaje Last Week Tonight with John Oliver, za najboljšo varietejsko skeč serijo pa Saturday Night Live.

Noč je bila pričakovano politično obarvana, manjkala pa ni niti zaroka. Kako je režiser Glenn Weiss svoje dekle Jan Svendsen zaprosil za roko, pa si oglejte v spodnjem videoposnetku.


tmp_dtGlEc_5dfac92af2d40a0d_ASIB-03547rv3 Posnetek iz filma Zvezda je rojena z Lady Gaga te bo čisto prevzel IT-Movie Grozljivke naredijo nekaj čudnega in neverjetnega vašim možganom _TFJ0226.NEF Kako resnični so sploh hollywoodski filmi, ki bi naj bili posneti po resnični zgodbi? s-e50457d9f5ce8cefb6734caf479a89fdaa4f6e01 15 filmov, ki bi jih morali gledati jeseni · · ·