fbpx

Slovenska TikTokerja Swarzzi in Laura Petrinec te peljeta v službo

#peljemtevsluzbo

TikTok je med mladimi trenutno najbolj priljubljeno družbeno omrežje. In tam se rojevajo nove zvezde - novi vplivneži, ki ustvarjajo zanimivo vsebino za svoje številne sledilce. Med njimi sta prav gotovo tudi slovenska TikTokerja Swarzzi in Laura Petrinec, ki sta se pridružila JYSK kampanji Peljem te v službo.

Z njuno aktivacijo se je JYSK predstavil kot podjetje, ki skrbi za talente in nagrajuje zaposlene, ki nudi urejeno in stimulativno delovno okolje, kjer se krepi medsebojna pomoč in dobri odnosi med sodelavci. Swarzzi in Laura sta se tako v okviru kampanje Peljem te v službo #peljemtevsluzbo za en dan pridružila ekipi v prodajalni JYSK. In dokazala, da je delo v JYSKu ustvarjalno, zabavno in raznoliko.

Swarzzi te pelje v službo

Swarzzi se je s svojimi sodelavci zelo dobro ujel in s svojim humorjem prinesel še dodatno motivacijo v ekipo. Spoznal je različne delovne procese – od spletnih nakupov do dela za blagajno. Tako je spoznal, da je delo v JYSKu zanimivo, dinamično in stimulativno – prav tako kot si ga želijo mladi.

Swarzzi TikTok video #peljemtevsluzbo

@schwarzzi

Ustvari svoj potencial z JYSKom #peljemtevsluzbo #JYSK #tiktokslovenija

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

Laura Petrinec te pelje v službo

Da je delo v JYSKu zanimivo tudi za predstavnice nežnejšega spola, je izkusila Laura Petrinec, ki se je za en dan vživela v vlogo zaposlene. Seveda je svoj delovni dan začela po dobri stari navadi – s kavo. Nato je sledilo polnjenje polic z novimi izdelki, da imamo kupci vedno na voljo, kar si zaželimo, saj je skrb za kupca ključ do uspeha. Laura je spoznala, da v JYSKu prevladuje timski odnos do dela, ki je odlična popotnica za napredovanje.

Laura Petrinec TikTok video #peljemtevsluzbo

@laurapetrinec

#peljemtevsluzbo https://zaposlitve.jysk.si/ 💙💙💙

♬ Radio Rota – Official Sound Studio

JYSK priložnost – Peljem te v službo

Iščete prvo ali novo zaposlitev? Ali vidite izzive namesto problemov? Radi navdihujete ljudi okoli sebe? Potem je JYSK pravo mesto za vas! Prijavite se na zaposlitveni razgovor s klikom na spodnji gumb.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!