Rdečilo za ustnice Milano Red Shine
Utrip mesta · zdravje & lepota

Bi imela novo šminko? Ti beremo misli? Vse kar moraš storiti je, da odgovoriš na naše nagradno vprašanje in z malo sreče bo Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine tvoje!

Ni ga čez zapeljive ustnice in redko katero rdečilo za ustnice to svoje delo opravi bolje kot šminka Deborah. Italijanska znamka Deborah Milano, ki ženske zalaga s kvalitetnimi kozmetičnimi izdelki že vse od leta 1960, je v svetu ličil povzročila pravo evolucijo, saj je dala možnost vsem ženskam, da izbirajo med različnimi barvami in teksturami ličil. Krasi jo izreden občutek za modo, trend in način življenja, zato ni presenetljivo, da je postala ikona mladih.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka

Njihova šminka Milano Red Shine je lahko zdaj tvoja, vse kar moraš storiti je, da pravilno odgovoriš na spodnje vprašanje in upaš na kanček sreče (med pravilne odgovore bomo razdelili dve rdečili za ustnice).

Nagradna igra je zaključena.

Pravilni odgovor se glasi:
b. 11 let

Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine prejmeta:

Debora Gorjan in Loredana Drole.

Iskrene čestitke!


The Skarp - brivnik za 21. stoletje The Skarp: ta prvi laserski brivnik na svetu je prihodnost ženskega in moškega britja Gladba stopala Trda koža na stopalih?! Poceni trik iz kuhinje za popolnoma gladka stopala! Kako varno odstraniti klopa? Kako varno odstraniti klopa? Linija Lumber Craft Lumber Craft – slovenski izdelki za osebno nego samo za prave moške!