Nagradna igra: Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine

Rdečilo za ustnice Milano Red Shine

Bi imela novo šminko? Ti beremo misli? Vse kar moraš storiti je, da odgovoriš na naše nagradno vprašanje in z malo sreče bo Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine tvoje!

Ni ga čez zapeljive ustnice in redko katero rdečilo za ustnice to svoje delo opravi bolje kot šminka Deborah. Italijanska znamka Deborah Milano, ki ženske zalaga s kvalitetnimi kozmetičnimi izdelki že vse od leta 1960, je v svetu ličil povzročila pravo evolucijo, saj je dala možnost vsem ženskam, da izbirajo med različnimi barvami in teksturami ličil. Krasi jo izreden občutek za modo, trend in način življenja, zato ni presenetljivo, da je postala ikona mladih.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka

Priigraj si rdečilo za ustnice Milano Red Shine (slika je simbolična).
Priigraj si rdečilo za ustnice Milano Red Shine (slika je simbolična).

Njihova šminka Milano Red Shine je lahko zdaj tvoja, vse kar moraš storiti je, da pravilno odgovoriš na spodnje vprašanje in upaš na kanček sreče (med pravilne odgovore bomo razdelili dve rdečili za ustnice).

Nagradna igra je zaključena.

Pravilni odgovor se glasi:
b. 11 let

Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine prejmeta:

Debora Gorjan in Loredana Drole.

Iskrene čestitke!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fructal doniral etilni alkohol za pripravo razkužil