Film Zlato (Gold)
Kulturni izbor · film

Želite brezplačno v kino? Potem imate zdaj odlično priložnost, saj podarjamo 2 × 2 vstopnici za ogled filma Zlato (Gold) z Matthewom McConaugheyjem v glavni vlogi, ki na velikem platnu znova briljira, tokrat kot Kenny Wells, ki sanjari velikopotezne sanje, za katere je pripravljen iti tudi na konec sveta, z neomajnim prepričanjem, podobno tistemu naših rokometašev, ki premaga vse ovire. Prepričan je, da mu bo uspelo.

Želiš zastonj v kino? Sodeluj v naših nagradni igri za 2 × 2 vstopnici za ogled filma Zlato (Gold), ki na velika platna prihaja že 2. februarja 2017. Film si boste lahko ogledali v Koloseju Ljubljana ali kateremkoli Cineplexxu po Sloveniji.

PREBERITE ŠE: Film Molk (Silence, 2016) – zanimiva dejstva, ki te bodo presenetila

Zlato je zgodba, ki je skoraj preveč dobra, da bi bila resnična. Ko človek čez noč obogati za 30 milijard ameriških dolarjev, kmalu vsak od njega želi svoj kos. Film je nastal na podlagi resničnih dogodkov. Je epska zgodba o ameriškem snu posameznika in o tem, kaj je pripravljen storiti, da se sanje ne razsujejo na drobce.

Nagrajenca nagradne igre 2 x 2 stopnici za ogled filma Zlato (Gold) sta:

    • Tatjana Stanić
    • Tilen Gor

Nagrajencema iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


Film Molk (2016) Film Molk (Silence, 2016) – zanimiva dejstva, ki te bodo presenetila Dežela La La Prizori iz filma Dežela La La, ki se zgledujejo po večnih filmskih prizorih nominacije za oskarje 2017 Oskarji 2017: znane so nominacije za oskarje 2017 René Artois v TV-seriji Alo Alo Umrl je Gordon Kaye, zvezdnik serije Alo Alo – to so njegovi najbolj smešni trenutki v vlogi Renéja · · · · · ·