SS17_LIGHT TRAIL RUNNING_1000x600
Utrip mesta · šport · Utrip mesta · zdravje & lepota

Zdaj nimate več razlogov za odlašanje – tekaška sezona je tu! Čas je, da se prebudite iz zimskega spanca, si postavite nove tekaške cilje in nadgradite lanskoletne rezultate. Bodite to sezono inovativni in si začinite svoj tekaški trening. Bodite spontani, zavijte z ustaljenih poti – odkrivajte nove poti in občutite svobodo, ki jo ponuja vonj po gozdu. Prijetne spomladanske temperature ter daljši dnevi nas kar kličejo, da zavijemo v naravo in opustimo dolgočasne tekaške trase. Naj bo to čas za igro, sprostitev in nabiranje nove energije!

Salomon je za letošnje tekaške avanture predstavil novo tekaško obutev SENSE PRO MAX, s katero boste popestrili svoje tekaške pustolovščine. Končno imate lahko en par tekaških copat, ki je primeren tako za tek po trših kot mehkejših in neravnih terenih. S tekaškimi copati Sense boste z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek.

Zavijte z ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX

Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem vas bo navduševalo na različnih terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi s petnega na prstni del vas bodo z novim SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku. Za to sta zaslužna vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in povratek energije, ter posebna zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži tresljaje in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.
S Salomon SENSE PRO MAX boste z veseljem začeli svoj tekaški trening po asfaltu, nadaljevali po sosednjem travniku, zavili v gozd in se vračali domov z novo tekaško izkušnjo.

Nagradna igra

Odgovorite na preprosto vprašanje in se potegujte za nove  tekaške copate Salomon, s katerim boste popestrili svoje vsakdanje tekaške avanture.

Nagrajenec nagradne igre Salomon Sense Pro Max je Iztok Majhenič.

Nagrajencu iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Pametne superge Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart Sportswear Xiaomi predstavil pametne superge, ki imajo boljši procesor kot tvoj telefon Pametni plesni čevlji Rhythm Rhythm: pametni plesni čevlji, ki iz vas ustvarijo plesnega mojstra Satoyuki Fujimara - rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti Satoyuki Fujimara – novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti salomon trail Salomon sense: naj vsi tereni postanejo vaše igrišče · · · · · ·