Nagradna igra: začnite sezono z novimi tekaškimi copati Salomon SENSE PRO MAX

Zdaj nimate več razlogov za odlašanje – tekaška sezona je tu! Čas je, da se prebudite iz zimskega spanca, si postavite nove tekaške cilje in nadgradite lanskoletne rezultate. Bodite to sezono inovativni in si začinite svoj tekaški trening. Bodite spontani, zavijte z ustaljenih poti – odkrivajte nove poti in občutite svobodo, ki jo ponuja vonj po gozdu. Prijetne spomladanske temperature ter daljši dnevi nas kar kličejo, da zavijemo v naravo in opustimo dolgočasne tekaške trase. Naj bo to čas za igro, sprostitev in nabiranje nove energije!

Salomon je za letošnje tekaške avanture predstavil novo tekaško obutev SENSE PRO MAX, s katero boste popestrili svoje tekaške pustolovščine. Končno imate lahko en par tekaških copat, ki je primeren tako za tek po trših kot mehkejših in neravnih terenih. S tekaškimi copati Sense boste z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek.

# TIME TO PLAY - SALOMON SENSE PRO MAX
# TIME TO PLAY – SALOMON SENSE PRO MAX

Zavijte z ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX

Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem vas bo navduševalo na različnih terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi s petnega na prstni del vas bodo z novim SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku. Za to sta zaslužna vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in povratek energije, ter posebna zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži tresljaje in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.
S Salomon SENSE PRO MAX boste z veseljem začeli svoj tekaški trening po asfaltu, nadaljevali po sosednjem travniku, zavili v gozd in se vračali domov z novo tekaško izkušnjo.

Zavijte iz ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX.
Zavijte z ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX.

Nagradna igra

Odgovorite na preprosto vprašanje in se potegujte za nove  tekaške copate Salomon, s katerim boste popestrili svoje vsakdanje tekaške avanture.

Nagrajenec nagradne igre Salomon Sense Pro Max je Iztok Majhenič.

Nagrajencu iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
S temi petimi sestavinami bodo vaši lasje močni, lepi in sijoči!