iphone haha
V zraku · tehnologija

O Applovih uri in novih pametnih telefonih, ki so bili razkriti v sredo, smo že pisali. Čeprav so tehnološki strokovnjaki od novih iPhonov pričakovali nekoliko več, pa so pri oboževalcih blagovne znamke že sprožili val navdušenja.

Na Applovem predstavitvenem dogodku so bili ob uri Apple Watch Series 4 predstavljeni modeli XS, XS Max in XR. Ameriško podjetje se je osredotočilo predvsem na izboljševanje strojne opreme iPhona X in nekoliko pozabilo na morebitne novosti.

Applova nova ura je prejela več pozitivnih kritik kot telefoni. Pohvali se lahko z nazivom prvega izdelka z vgrajenim elektrokardiogramom, ki ga bodo kupci dobili neposredno.

Tisti, ki so pričakovali, da bo Apple tokrat radodarnejši do kupcev, so se ušteli. Za paradnega konja XS bo treba odšteti 999 dolarjev, medtem ko je njegova večja različica XS Max ocenjena na 1099 dolarjev. Za zdaj t še ne vemo, kakšna bo njuna cena v Sloveniji. Ob mukotrpnem čakanju si lahko ogledamo najzanimivejše komentarje ob izidu Applove nove generacije tehnoloških naprav.

Galerija – Najbolj posrečeni odzivi na izid Applovih telefonov in ure

Najbolj posrečeni odzivi na izid Applovih telefonov in ureOdpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg eVTOL: prvi leteči taksi na električni pogon Applova ura Apple Watch 4: popolnoma prenovljena ura z največjim zaslonom doslej Canon EOS R EOS R: Canonova nova brezzrcalna kamera polnega formata beautiful-daylight-enjoyment-777155 10 aplikacij za produktivnost, ki jih boste dejansko uporabljali · · · · ·