Kateri član kraljevske družine si glede na svoje astrološko znamenje?

Kraljevsko družino sestavljajo posamezniki z lastnimi astrološkimi znamenji. Tisti, ki družini Mountbatten-Windsor bolj sledite, dobro veste, da tukaj ni pomembno, kdo so, ampak kaj predstavljajo. Krona je v Veliki Britaniji simbol moči in dostojanstva (in za vse ostale sodobna pravljica), vsak član kraljeve družine pa ima svojo vlogo. Poglejte si, kateri član kraljevske družine bi bili glede na vaše astrološko znamenje.

Tukaj preveri, kateri član kraljevske družine si glede na tvoje astrološko znamenje.

Oven: princ George
(pravo astrološko znamenje je devica)


Ovni so otroci zodiaka. Njihova energija je sestavljena iz vitalnosti in pozornosti, vredne korajže, ki smo ji priča znova in znova. In ta mali princ je hitro pokazal, da je pred kamerami naravnost odličen. Naj se njegova vladavina nadaljuje!

Bik: kraljica Elizabeta II.
(tudi pravo astrološko znamenje je bik)


Njena odločitev, da bo na svoji poroki pred 70 leti nosila belo, je spremenila način, kako se oblačijo neveste, po celem svetu … za vedno. Za to kraljico ni trendov, nič kratkotrajnega, in tako je tudi z najbolj trmastimi prebivalci zodiaka. Naj dolgo živi bik!

Dvojčka: princesi Beatrice in Eugenie
(pravi astrološki znamenji sta lev in oven)

https://www.instagram.com/p/BnjZFj8B_12/?taken-by=beatrice.and.eugenie.of.york
Sestri se večino časa pojavljata skupaj in velikokrat presenetita. Dvojčki se nagibajo k nekonvencionalnemu in ti dve naredita vtis kamorkoli prideta. Dobesedno nista dvojčici, ampak sta dobro znan duo, s čimer sta si pošteno zagotovili svoj status.

Rak: princ Charles
(pravo astrološko znamenje je škorpijon)

View this post on Instagram

Italy, 1985

A post shared by C A M A A L O T (@camaalot) on


Raki so resnično zasebni ljudje, ki znajo zelo dobro varovati svoje najgloblje misli in želje. Princ Charles pred javnostjo ni nikoli ‘zablestel’ na enak način kot princesa Diana. Svojo ‘trdo’ držo je ohranil tudi takrat, ko so naslovnice polnile afere. Raki imajo najmehkejše in najobčutljivejše srce, zato ga dobro varujejo.

Lev: Pippa Middleton
(pravo astrološko znamenje znak je devica)

View this post on Instagram

Pippa💖 #pippamiddleton

A post shared by 🌸Philippa Middleton-Matthews🌸 (@philippa.middleton) on


Levi so v zodiaku znani kot tatovi pozornosti. In 2011, na poroki Kate in princa Williama, smo vsi strmeli v zadnjico družice Pippe Middleton, ki je svojo nalogo opravila popolno. Ta lahkoten sijaj je levom tako naraven, kot nam zjutraj razmršeni lasje in razmazan mejkap.

Devica: princ Filip
(pravo astrološko znamenje je dvojčka)


Device in biki so odlična kombinacija, Elizabeta in Filip sta skupaj preživela desetletja. V nasprotju z biki, ki v razmerje vnesejo dostojanstvo in težo, devic po navadi ne moti, če so nekoliko v ozadju in od tam delujejo. Podpirajo vse, kar ima dober namen, in v tem primeru predstavljajo močno navezo.

Tehtnica: vojvodinja cambriška Catherine Middleton
(pravo astrološko znamenje je kozorog)


Vojvodinja je model nespornega glamurja. Tehtnice v zodiaku veljajo za znamenja, ki rada ustrežejo množici in Kate v svoji vlogi vojvodinje odlično zadovolji potrebo javnosti po sodobnosti v kraljevi družini in hkrati sledi protokolu Buckinghamske palače.

Škorpijon: vojvodinja Camilla Parker Bowles
(pravo astrološko znamenje je rak)


Bistvo škorpijona je vzdržljivost in zanje velja, da svoje kritike presežejo s svojo odločnostjo. Medtem ko je Camila svojo kraljevsko pot začela z zapleti in škandali, je njen zakon s princem Charlesom preživel in presegel njegovo kontroverznost. Škorpijon lahko začne na dnu in si zgradi pot do vrha.

Strelec: princ Harry
(pravo astrološko znamenje je devica)


Medtem ko vsak član britanske monarhije potuje po svetu, je princ Harry še posebej naklonjen preživljanju časa v tujini. Takšno globalno navdušenje nad potovanje je ena od lastnosti strelca, ki ljubi potovanja po svetu in raziskovanje drugih kultur. In ker ni prestolonaslednik, si lahko privošči nekoliko več kraljevske sproščenosti.

Kozorog: princ William
(pravo astrološko znamenje je rak)


Kozorogi so vse, kar bi lahko pričakovali od kraljevske družbe: zbrani, skrbni, spoštujejo tradicijo in se dobro soočajo s slavo. Princ William je dober v tem, kar počne, in je dosegel izjemno ravnotežje, da ohranja dostojanstvo svojega položaja, hkrati pa z nadzorom izžareva toplino. Z drugimi besedami: je član kraljevske družine, ki mu gre zaupati kot figuri in kot družinskemu človeku.

Vodna: Meghan Markle
(pravo astrološko znamenje je lev)


Meghan ni začela z nobeno revolucijo, hkrati pa so jo njen feministični aktivizem in drzne odločitve naredili ikono med člani kraljeve družine. Vodnar indivualist in politik, Marklova pa svojemu položaju vojvodinje suseške daje izvirnost in gracioznost.

Ribi: princesa Diana
(pravo astrološko znamenje je rak)

View this post on Instagram

A statue of Diana, Princess of Wales will be erected in the grounds of Kensington Palace at the request of her sons, The Duke of Cambridge and Prince Harry. The Princes have convened a committee to commission and privately raise funds for the creation of the statue. This committee will advise on the selection of the sculptor and will work with Historic Royal Palaces on the statue's installation in the public gardens at Kensington Palace. The Duke of Cambridge and Prince Harry said: "It has been twenty years since our mother's death and the time is right to recognise her positive impact in the UK and around the world with a permanent statue. "Our mother touched so many lives. We hope the statue will help all those who visit Kensington Palace to reflect on her life and her legacy." While the sculpting of the statue will begin soon, it is not currently possible to advise when it will be unveiled. It is hoped that this will occur before the end of 2017. Further announcements on the statue's sculptor and design will be made in due course.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on


V našem času ni bilo člana kraljeve družine, ki bi bil tako mitologiziran kot princesa Diana. Ribi sta znak sanjavosti in figurativne logike, ki presega dobesedno. V življenju in smrti je Diana požela navdušenje javnosti in postala simbol sladkogrenkega glamurja. Živela je fantazijo princese, a ostala ranljiva, sočutna in večplastna. Energija ribe raztopi ovire, s svojo empatijo pa se lahko dotakne tudi najhladnejših src.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20+ fotografij, ki prikazujejo drugo plat protestov v ZDA in jih “mainstream” mediji ne želijo deliti