Manikure za poletje 2015
V zraku · trend · Utrip mesta · moda · ženska moda

V sezoni pomlad-poletje 2015 bodo našo manikuro zaznamovali boemski modni trend, ki se spogleduje s sedemdesetimi prejšnjega stoletja, abstraktne poslikave, geometrijski motivi, pastelne barve in večna bela svežina.

Predstavljamo vam največje modne trende v manikuri za sezono pomlad-poletje 2015. Najprej naj potolažimo vse, ki prisegajo na klasično rdečo, saj bo ta letošnje poletje še vedno v modi. Za vse, ki želijo preizkusiti kakšen svež modni trend pa so tu manikure pol-pol, boemske manikure, ki spominjajo na cvetlične vzorce, geometrijski motivi, med katerimi so najbolj opazne črtice, abstraktne poslikave, ki mejijo na umetnost, prelivajoči se ombre, nežne pastelne barve in dobro prekrivajoča bela barva.

PREBERITE ŠE: Trend: Ideje za pomladno-poletno manikuro [2015]

Manikure za poletje 2015Odpri galerijo
PicMonkey Collage Flash tattoos: v trendu so začasni zlati tatuji Hiperrealistični tatuji Valentine Rybove. Skrajno realistični tatuji, ki izgledajo kot fotografije Seksi ženske, ki pijejo kavo Nov trend na Instagramu: Seksi ženske, ki pijejo kavo #womenandcoffee KANYEisFASHION Kanye West – Kanye Is Fashion: Instagram profil, ki nasmeji do solz · ·