maxresdefaulti
V zraku · tehnologija · gadgeti

V preteklosti so se potrošniki pri nakupu novega računalnika odločali med prenosnikom, ki so ga lahko uporabljali kjerkoli, in namiznim računalnikom, ki je veljal za zmogljivejšega. Danes temu ni več tako. In tukaj so najboljši ultralahki prenosniki za 2018.

Čeprav namizni računalniki še vedno ponujajo nekoliko boljšo učinkovitost, prenosniki ne zaostajajo veliko. Slednji so tako priljubljeni postali zlasti zaradi miniaturizacije tehnologije. Na trgu večinoma najdemo kar se da tanke, lahke in majhne prenosnike, ki ponujajo široko paleto funkcij.

Kateri lahki prenosniki pa so trenutno najbolj vroči? Predstavljamo vam naš izbor desetih. Za vsakogar se bo našlo nekaj – tako za igralce računalniških igric kot tudi za poslovneže.

Galerija – Najboljši ultralahki prenosniki 2018

LENOVO YOGA 710Odpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover (5) Garminov vizir Xero A1i Bow Sight za izjemno natančno streljanje 1000-500-citymagazine-cover Brezzrcalna kamera Fujifilm X-A5 je najlažja in najmanjša kamera iz serije X Arara – za varno vožnjo s kolesom Arara: lučka, ki kolo spremeni v diskokroglo Kamera Google Clips – naj vam najpomembnejši dogodki ne uidejo več Google Clips: kamera, ki prepozna vaše najdražje · · · · · ·