Nosljiva in zložljiva miza Napkin Table
Utrip mesta · dom

Nekoč so bili obroki za mizo družabni dogodek. Med jedjo se je veselo čebljalo. Danes vsak bolšči v svoj zaslon, fotografira hrano in ignorira prisotne. Da bi se med jedjo spet posvetili drug drugemu, je industrijski oblikovalec Hung Lu Chan izdelal nosljivo miza Napkin Table.

Napkin Table predstavlja nov koncept prehranjevanja. Gre za nosljivo mizo za dva industrijskega oblikovalca Hunga Luja Chana, ki je raziskoval fenomen odsotnosti duha med jedjo, ki se je razrasel s pojavom pametnih telefonov in tablic.

PREBERITE ŠE: Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona

Napkin Table daje poudarek na interakcijo med jedcema, s tem ko ju fizično poveže. Gre za eksperiment, ki raziskuje, kako na način prehranjevanja vpliva tehnologija, zaradi katere postajamo vse bolj oddaljeni od osnovne komunikacije, kot je na primer posvečanje pozornost prijatelju, ki sedi poleg nas. Chan želi spet našo pozornost preusmeriti k človeku poleg nas.

‘Miza’ za dva je izdelana iz vodotesnega blaga in si jo obesimo okoli vratu. Ima držalo za krožnik in kozarec. Kako zadeva deluje v praksi, si lahko ogledate v zgornjih dveh posnetkih.

Galerija – zložljiva miza Napkin Table:

Nosljiva in zložljiva miza Napkin TableOdpri galerijo

Delovne rokavice Mark VIII Mark VIII – neuničljive zaščitne rokavice Adventure Mat Adventure Mat – čista in suha površina, kjerkoli že ste novoletna zabava 3 Novoletna zabava: 5 preprostih trikov, da bo zabava uspešnica Slovensko modularno pohištvo GO GO – slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo · · · ·