Kamp Šobec
Utrip mesta · destinacija

Kamp Šobec se razprostira v senci borovega gozda med reko Savo Dolinko in manjšim jezerom z otokom. Prisotnost vode in dreves, razgledi na vrhove Karavank ter skrbno negovane zelenice dajejo enemu od najlepših kampov v Evropi edinstven značaj. Poglejte si, zakaj morate obiskati naravno kopališče v kampu Šobec.

Široka paleta objektov in storitev za udobno bivanje v naravi, nešteto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ter idilična lega v samem osrčju Gorenjske so dodatni razlogi za vaš obisk. Mednarodno priznani kamp najvišje kategorije ponuja 400 skrbno urejenih kampirnih mest na 15 hektarjih površine. Ponos kampa Šobec so leseni bungalovi, zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom so na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE VELENJSKA PLAŽA

Šobec je zaradi svoje lege ob reki Savi izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda in Triglavskega narodnega parka vabi k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske.

V letošnjem letu se je v kampu začela obsežna sanacija. Do te sezone so zaključili obnovo vseh komunalnih vodov, zgradili novo čistilno napravo, ki zadovoljuje najvišje okoljevarstvene standarde in postavili strategijo razvoja za naslednje obdobje. Nadaljujejo s pripravami na gradnjo nove restavracije in nadaljnje prenove kampa. Cilj je kamp Šobec ponovno postaviti na najvišje mesto v regiji.

Galerija – naravno kopališče v kampu Šobec

Kamp ŠobecOdpri galerijo
Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Dal bi vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Velenjska plaža 1 jezero Matej Vranič Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče Velenjska plaža naravno kopališče -foto Dunja Wedam, arhiv CID Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče Pri Lajštu v Idrijski Beli naravna kopališča v sloveniji naravno kopališče na reki nadiži Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče na reki Nadiži · · ·