Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Šobec

Kamp Šobec

Kamp Šobec se razprostira v senci borovega gozda med reko Savo Dolinko in manjšim jezerom z otokom. Prisotnost vode in dreves, razgledi na vrhove Karavank ter skrbno negovane zelenice dajejo enemu od najlepših kampov v Evropi edinstven značaj. Poglejte si, zakaj morate obiskati naravno kopališče v kampu Šobec.

Široka paleta objektov in storitev za udobno bivanje v naravi, nešteto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ter idilična lega v samem osrčju Gorenjske so dodatni razlogi za vaš obisk. Mednarodno priznani kamp najvišje kategorije ponuja 400 skrbno urejenih kampirnih mest na 15 hektarjih površine. Ponos kampa Šobec so leseni bungalovi, zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom so na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE VELENJSKA PLAŽA

Šobec je zaradi svoje lege ob reki Savi izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda in Triglavskega narodnega parka vabi k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske.

Naravno kopališče v kampu Šobec vas bo prijetno ohladilo.
Naravno kopališče v kampu Šobec vas bo prijetno ohladilo.

V letošnjem letu se je v kampu začela obsežna sanacija. Do te sezone so zaključili obnovo vseh komunalnih vodov, zgradili novo čistilno napravo, ki zadovoljuje najvišje okoljevarstvene standarde in postavili strategijo razvoja za naslednje obdobje. Nadaljujejo s pripravami na gradnjo nove restavracije in nadaljnje prenove kampa. Cilj je kamp Šobec ponovno postaviti na najvišje mesto v regiji.

Galerija – naravno kopališče v kampu Šobec

Dodatne Informacije

Več informacij:
sobec.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bvlgari Hotel Roma: novi luksuzni hotel bo poklon večnemu mestu