shutterstock_556291960
V zraku · buzz buzz

Ali ste znani po tem, da vsak dan veliko časa preživite v postelji? Za vas imamo popolno službo, v kateri se boste lahko prepustili dvomesečnemu počitku.

Ameriška vesoljska agencija NASA v sodelovanju z Nemškim vesoljskim centrom DLR preučuje vpliv breztežnosti na človeško telo. Za potrebe svoje raziskave išče ženske, stare med 24 in 55 let, ki so pripravljene dva meseca preživeti v postelji. Za to bodo nagrajene s plačilom v vrednosti 16.500,00 €.

Izbrane kandidatke bodo v raziskovalni ustanovi preživele 89 dni. Prvih 15 dni bo namenjenih privajanju na okolico, naslednjih 60 ležanju v postelji, zadnjih 14 pa okrevanju.

Naloga vendarle ni tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pogled. V ležečem položaju se bo namreč potrebno tudi umivati in opravljati potrebo na stranišču. Ena ura časa bo vsakodnevno posvečena človeški centrifugi – napravi, ki ustvarja umetno gravitacijo in enakomerno porazdeli tekočine po človeškem telesu.

Če vas je opis delovnega mesta prepričal, lahko svojo prijavo oddate tukaj.

Chocolate village by the river: čokoladni glamping ob Mariborskem jezeru Chocolate village by the river: čokoladni glamping ob Mariborskem jezeru Zakaj bi se morali več objemati? Zakaj bi se morali več objemati? shutterstock_511107457 Zakaj se imamo psi in ljudje tako radi? Mamice, ki imajo več otrok, se počasneje starajo Mamice, ki imajo več otrok, se počasneje starajo ·