Nasprotja se privlačijo: horoskopska znamenja, ki so odlična kombinacija
V zraku · buzz buzz

Nasprotja so si od nekdaj všeč – upornice zanimajo pridni fantje, neukrotljive frajerje pa tiha in sramežljiva dekleta (četudi včasih ne eni ne drugi tega ne priznajo naglas). Kaj pa o nasprotjih pravi astrologija? Nasprotja se privlačijo tudi v zvezdnem zapisu in ta horoskopska znamenja so odlična kombinacija!

Velikokrat nam je na drugi osebi všeč ravno tisto, česar sami nimamo. In tako piše tudi v zvezdah. Nasprotja se privlačijo! Preberite si, katera horoskopska znamenja so odlična kombinacija ravno zaradi tega, ker so si tako različna.

ribi + devica

Ribe so odprte, čustvene in zasanjane, device pa so zadržane in nekoliko hladne. Ribe se lahko od device naučijo, kdaj je potrebno biti bolj v stiku z realnostjo. Po drugi strani pa se lahko device naučijo od rib, kako biti čustveno dostopen, topel in ljubeč.

oven + tehtnica

Tehtnice bodo naredile vse, kar je možno, da zagotovijo mir, ovni pa se bodo borili za svoj prav in so včasih brutalno iskreni. Tehtnica lahko ovna nauči o tem, da mora razmislite, preden reče kaj, kar bo zanetilo ogenj. Oven pa lahko nauči tehtnico, kako se postaviti zase, poskrbeti za svoje potrebe (in ne vedno le za druge) in kako biti asertiven.

kozorog + rak

Ta kombinacija je presijana z elanom in energijo. Obema znamenjema je pomembna pravičnost, etičnost in moralnost. In kje se dopolnjujeta? Kozorog je do raka pogosto nekoliko zaščitniški, rak pa kozoroga spodbuja, da pokaže malo več čustev.

bik + škorpijon

Kombinacija bika in škorpijona je verjetno ena najbolj intenzivnih, kar jih lahko sestavimo iz astroloških znamenj. Škorpijonom sta pomembna moč in vpliv, biki pa so prizemljeni, delovni in neprevzetni. Bik predstavlja škorpijonu enega redkih odnosov, kjer lahko popolnoma spusti svojo masko in se pokaže takšnega, kot je v resnici. Po drugi strani pa ima škorpijon cel kup lastnosti, ki jih bik občuduje in ga privlačijo.

shutterstock_1138194875 Zakaj v vročem avtomobilu nikoli ne bi smeli pustiti plastenke z vodo? shutterstock_752958226 Astrologi pravijo: tako najdeš ljubezen glede na svoje znamenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje zgodovinske fotografije 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij (@historyinmoment) ·