ali-pazani-9uaNYCqjDLw-unsplash
V zraku · buzz buzz

Kakšna je ženska, ki ima “tisto nekaj”, katere so njene lastnosti, zaradi katerih jo vsi obožujejo?

Kot ste najbrž slišali že večkrat: ni vse v videzu! In takšne ženske to tudi dokazujejo. Seveda, lahko so lepotice po družbenih merilih, lahko pa so tudi popolnoma drugačne, a vedno, prav vedno jih boste opazili in do njih ne boste ravnodušni. To je dokaz, da se lepota skriva v načinu, na katerega ženska hodi in govori ali v energiji, ki jo oddaja. 

Takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ in jo vsi občudujejo …

1. Strast jo bolj opredeljuje kot zunaji videz.
Ni lepše stvari kot strastna ženska, ki živi s polnimi pljuči in počne stvari s strastjo.

2. Pokaže svoj pravi obraz.
Ličenje je stvar izbora in v tem ni nič slabega, a ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, rada pokaže svoj obraz in svoje pomanjkljivosti.

3. Ne želi biti v središču pozornosti.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, je samozavestna in skromna, zato tudi privlači druge ljudi, ne da bi resnično želela biti v središču pozornosti.

4. Zna se izražati.
Verjetno ni bolj grozne stvari kot oseba, ki ni elokventna in ne zna povedati tistega, kar misli. Dama, ki ima svoje mnenje, navdihuje marsikaterega moškega, kar dokazuje, da so možgani močan afrodiziak.

5. Je neodvisna.
Ženska, ki ne potrebuje moškega, da bi živela srečno življenje, je ženska, ki je samozavestna. Samozavest je ključ lepote!

6. Je skrivnostna.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ne govori veliko o svojem življenju. Ne govori le zato, da bi slišali njen glas. Rada je skrivnostna in polna presenečenj, ki so, ko jo spoznate, resnično lepa.

7. Je empatična.
Takšna ženska ne misli zgolj nase, temveč se pogosto žrtvuje zaradi drugih ljudi. Nikoli vam ne bo zlomila srca, temveč zacelila. To je prava lepota.

8. Čaka na nove izzive.
Lepa ženska ne pozna meja. Pripravljena je na nove ideje, saj je pogumna in ima odprt um, ki je navdušujoč.

9. Ima dušo.
Vsi vemo, kaj pomeni, ko ima nekdo notranjo lepoto. Obstajajo osebe, s katerimi se želimo nenehno družiti. S takšno žensko bi radi preživeli veliko časa.

10. Je karizmatična.
Karzimatičnost je nakaj, kar posedujete ali pač ne. Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ima res ’tisto nekaj’ in tega ne moremo opredeliti.

Banksy-Gross-Domestic-Product-Online-Shop-0-Hero copy Banksy odprl spletno trgovino, kjer lahko že za 12 evrov kupite njegove umetnine shutterstock_203878525 IKEA v Ljubljani: IKEA se odpira jeseni 2020 shutterstock_126153107 Teh 5 stvari otroci podedujejo samo po mami! 69247390_164729604669712_7198667281763014584_na Znanstveniki trdijo: ta manekenka je uradno najlepša ženska na svetu! ·