Ne moreš se ji upreti: to je ženska, ki ima “tisto nekaj”

Kakšna je ženska, ki ima "tisto nekaj", katere so njene lastnosti, zaradi katerih jo vsi obožujejo?

Kot ste najbrž slišali že večkrat: ni vse v videzu! In takšne ženske to tudi dokazujejo. Seveda, lahko so lepotice po družbenih merilih, lahko pa so tudi popolnoma drugačne, a vedno, prav vedno jih boste opazili in do njih ne boste ravnodušni. To je dokaz, da se lepota skriva v načinu, na katerega ženska hodi in govori ali v energiji, ki jo oddaja. 

Takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ in jo vsi občudujejo ...
Takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ in jo vsi občudujejo …

Takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ in jo vsi občudujejo …

1. Strast jo bolj opredeljuje kot zunaji videz.
Ni lepše stvari kot strastna ženska, ki živi s polnimi pljuči in počne stvari s strastjo.

2. Pokaže svoj pravi obraz.
Ličenje je stvar izbora in v tem ni nič slabega, a ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, rada pokaže svoj obraz in svoje pomanjkljivosti.

3. Ne želi biti v središču pozornosti.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, je samozavestna in skromna, zato tudi privlači druge ljudi, ne da bi resnično želela biti v središču pozornosti.

Pokaže svoj pravi obraz.
Pokaže svoj pravi obraz.

4. Zna se izražati.
Verjetno ni bolj grozne stvari kot oseba, ki ni elokventna in ne zna povedati tistega, kar misli. Dama, ki ima svoje mnenje, navdihuje marsikaterega moškega, kar dokazuje, da so možgani močan afrodiziak.

5. Je neodvisna.
Ženska, ki ne potrebuje moškega, da bi živela srečno življenje, je ženska, ki je samozavestna. Samozavest je ključ lepote!

6. Je skrivnostna.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ne govori veliko o svojem življenju. Ne govori le zato, da bi slišali njen glas. Rada je skrivnostna in polna presenečenj, ki so, ko jo spoznate, resnično lepa.

Je skrivnostna.
Je skrivnostna.

7. Je empatična.
Takšna ženska ne misli zgolj nase, temveč se pogosto žrtvuje zaradi drugih ljudi. Nikoli vam ne bo zlomila srca, temveč zacelila. To je prava lepota.

8. Čaka na nove izzive.
Lepa ženska ne pozna meja. Pripravljena je na nove ideje, saj je pogumna in ima odprt um, ki je navdušujoč.

9. Ima dušo.
Vsi vemo, kaj pomeni, ko ima nekdo notranjo lepoto. Obstajajo osebe, s katerimi se želimo nenehno družiti. S takšno žensko bi radi preživeli veliko časa.

Ima dušo.
Ima dušo.

10. Je karizmatična.
Karzimatičnost je nakaj, kar posedujete ali pač ne. Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ima res ’tisto nekaj’ in tega ne moremo opredeliti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rušenje stereotipov: ženske so dvakrat boljše voznice od moških, pravi nova raziskava, gledali pa so TA kriterij