Ne pristani na manj: 5 stvari, ki si jih vsaka ženska ZASLUŽI v razmerju
V zraku · odnosi

Rekli so nam, da moramo delati kompromise v razmerju, ker nihče ni popoln, vendar to nikakor ne pomeni, da moramo znižati svoje standarde. Za stvari, ki si jih zaslužimo, se moramo boriti, sicer NI VREDNO.

Ženske smo občutljive cvetke, ki evolucijsko hrepenijo po pozornosti, ljubezni, bližini, strasti …, ki naj bi nam jih nekoč zagotovil moški naših sanj. In če želimo doseči zadovoljstvo v razmerju, je pomembno, da vzamemo v ozir stvari, ki jih pričakujemo od odnosa. Kot pravijo, včasih ljubezen ni dovolj, zato je pomembno, da od partnerja dobimo (in mu vračamo) številne druge stvari, zaradi katerih se bomo počutile dobro, ker predstavljajo temelj našega razmerja.
In pot do boljšega razmerja je v razumevanju – moški mora razumeti, kako delujejo ženski možgani (in tudi ženska moške), da bi v popolnosti zadovoljil njene potrebe. Pomembno je, da se nauči, kako izboljšati počutje partnerke in svoje lastno življenje. Vendar pri tem ne sme izgubiti sebe.

5 stvari, ki si jih vsaka ženska ZASLUŽI v razmerju:

1. KOMUNIKACIJA

Človek je narejen, da bi komuniciral z drugimi bitji, sploh njemu ljubimi. Če je med osebama, ki se domnevno ljubita, gromozanski komunikacijski prepad, bosta težko dosegli odnos, o katerem sanjata. Iskrena komunikacija lahko razreši še največjo težavo tega sveta.

2. ZAUPANJE

Zaupanje je temelj vsakega odnosa. Dve osebi, ki tvorita eno dušo, bosta težko zgradili imperij ljubezni, če med njima ni zaupanja. To bo ženski namreč dalo občutek varnosti, saj bo vedela, da v njenem življenju obstaja oseba, na katero se lahko KADARKOLI zanese.

3. ENAKOST

Odnos MORA temeljiti na enakosti. Vsak mora imeti enake pravice. In nihče ne sme nikogar omejevati. Ker to ni partnersko, temveč družinsko razmerje. To je izjmeno pomembno, ko partnerja živita skupaj – odgovornost ne sme pasti na pleča ene osebe, zato se je dobro o teh stvareh pogovarjati na začetku razmerja.

4. RAZVOJ

Ljudje se spreminjamo. Menjamo svoje interese, cilje, okuse, potrebe. In tako se spreminjamo tudi v razmerju. Če ima ženska željo, da bi spremenila določeno stvar v svojem življenju, bi potem partner to moral sprejeti in razumeti. Takšna vrsta razumevanja in sprejemanja bi morala delovati v obe smeri.

5. STRAST

Na začetku vsakega razmerja je strast tisto, kar par najbolj združuje – hormoni pač opravijo svojo nalogo! Vendar pomembno je, da se to strast tudi NEGUJE, ker bo sčasoma le izpuhtela. Ne bo več tako intenzivna, zaradi česar lahko hitro pride do razpada razmerja. Le vprašanje je, koliko sta se dve duši pripravljeni boriti. Ker nič na svetu ni lepše kot ogenj v partnerjevih očeh.

shutterstock_1083344918 Ne kompliciraj! Morda pa so stvari v življenju res lahko preproste! shutterstock_734377240 Samo za dame: kaj pomenijo zvoki, ki jih med seksom spuščajo moški? Te poteze ga izdajo: tako se obnaša moški, ki mu je zelo, zelo mar zate Te poteze ga izdajo: tako se obnaša moški, ki mu je zelo, zelo mar zate motoki-tonn-EyJK710s1EY-unsplash Če ne boste poskrbeli zase, boste čutili posledice: 3 negativni učinki, ki jih ima to na vašo psiho ·