sky-2601156_1920
V zraku · odnosi

“Za vsako lepoto obstaja oko, ki jo bo uzrlo. Za vsako resnico obstaja uho, ki jo bo slišalo. Za vsako ljubezen obstaja srce, ki jo bo sprejelo.” – Ivan Panin

Ne sprejmi laskanja moškega, ki mu je všeč slika tvoje družine, ampak tistega, ki si jo želi spoznati.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki komentira tvoje fotografije na spletu, ampak tistega, ob katerem se vedno počutiš lepa.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki mu je všeč profilna slika, ki si jo spremenila, ampak tistega, ki si želi spremeniti status vajinega razmerja.

Ne sprejmi laskanja moškega z aplikacije, s katerim si se ujela s potegom v desno. Bodi s tistim, ki ne potrebuje aplikacije, da bo samozavestno prišel do tebe.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki ti je poslal emoji v obliki rože ali srca, ampak tistega, ki ve kaj dejansko pošilja. Tvoj najljubši cvet, da ti pokaže, da mu je mar.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki te je pustil čakati, da je odgovoril na sporočilo, ampak tistega, ki odgovori takoj.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki je najprej pogledal tvojo zgodovino na spletu. Ampak bodi s tistim, s katerim si srečna in pišeta vajino zgodbo skupaj. Preteklost pa puščata, kjer je – v preteklosti.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki pravi, da te pogreša, ampak tistega, ki se prikaže na tvojih vratih, ker te je tako močno pogrešal.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki potrebuje čas, da ti odgovori na sporočilo. Pošiljanje besedilnih sporočil traja 3 sekunde. Bodi s tistim, ki si je vzel čas, da te vidi.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki ti je rekel ali napisal le “dobro jutro”. Bodi s tistim, ki se želi zbuditi zraven tebe in te buditi s poljubom dan za dnem.

Ne sprejmi laskanja moškega, ki ti je najprej zaželel srečen rojstni dan. Bodi s tistim, ki si želi preživeti ta dan s teboj.

Ne sprejmi laskanja moškega s katerim imaš razmerje prek telefona. Bodi s tistim, zaradi katerega bosta oba pozabila gledati na telefon.

Kajti prava razmerja so živa razmerja. Dve osebi, ki se povezujeta čustveno in ne virtualno. Dve osebi, ki sta se odločili, da je druga oseba pomembna in tega ne pokažeta z všečkom, ampak z objemom.

woman-wearing-white-brassiere-and-gold-colored-frame-1311541 8 razlogov, zakaj si samska, čeprav si dober ulov becca-tapert--A_Sx8GrRWg-unsplash 7 brutalno iskrenih razlogov, zakaj iz svojega življenja brišem določene ljudi! jonathan-borba-HwlEPqGJbMA-unsplash 10 stvari, ki so v partnerstvu pomembnejše kakor ljubezen man-and-woman-forming-heart-hand-shape-1066801 Znaki, ki ti bodo povedali vse: tako se obnaša moški, ki si želi resno zvezo in ne le bežne avanture · ·