NEBULA Mars - prenosni projektor
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se vam je že zgodilo, da se vam je med kampiranjem stožilo po kakšnem dobrem filmu? Ali pa se je vreme obrnilo proti vam in ste bili primorani ostati v šotoru? Morda tudi več dni skupaj. Zakaj ne bi naslednjič s seboj vzeli še prenosne kinodvorane?

Nebula Mars  je prenosni DLP-projektor, ki deluje na sistemu Android.

To pomeni, da ga prek HDMI-kabla lahko povežete s katerokoli Android prenosno napravico ter projicirate kristalno čisto sliko na platno v velikosti največ 3,8 metra po diagonali. Ker ima Mars vgrajen tudi sprejemnik Wi-Fi, se lahko povežete tudi na Netflix ali HBO GO in gledate priljubljene serije.

Ločljivost 1280 x 800 4K sicer ni najboljša v svojem razredu, a še vedno dovolj dobra za gledanje na manjših površinah. Projektor sveti s 3000 lumni, kar je za tako velikost (in ceno) izjemno. Baterija z 19.500 miliamperi naj bi zdržala 3 ure, lahko pa imate med delovanjem Mars priklopljen tudi na elektriko. Opremljen je z izhodom za zvočnike, če si želite še boljšega zvoka, čeprav ima že vgrajena dva 10-vatna zvočnika JBL.

Projektor Mars Nebula je na voljo za 510 evrov.

Galerija: Nebula Mars – prva prenosna kinodvorana

NEBULA Mars - prenosni projektorOdpri galerijo
cover-google-pixel Google Pixelbook – Googlov svet v malem 1000-500-citymagazine-cover Obesek za ključe, ki se ga ne bi sramoval niti sam MacGyver cover-google-bounds-ear Google Pixel Buds – več kot samo slušalke 1000-500-citymagazine-cover (3) Halo Smart: je to najlepša varnostna kamera na svetu?