Néit je prvi pametni zložljivi potovalni kovček
Utrip mesta · dom

Néit je prvi pametni zložljiv potovalni kovček s trdo lupino. Imate težave s pomanjkanjem prostora? Potem je Néit kot naročen za vas, saj ga lahko med neuporabo obesite v omaro z oblekami, kjer ne bo zavzel nič več prostora kot plašč.

Številni potovalni kovčki se lahko pohvalijo s prikladnimi merami, a težava pride, ko jih je treba pospraviti. Tedaj še vedno zasedejo kar precej prostora. A ne kovček Néit. Zrasel je prav iz potrebe po varčevanju s prostorom in je primeren za vse, ki pazijo na vsak centimeter stanovanja. S tem se je soočal tudi Christian Cook in rezultat sta štirikolesna kovčka Néit Checked (90 litrov, 4,5 kilograma) in Néit Cabin (38 litrov, 3 kilogrami).

PREBERITE ŠE: Robotski potovalni kovček, ki sledi zvesto kot pes

Oba kovčka Néit se zložita sama vase in imate vgrajen GPS-sprejemnik. Z namensko aplikacijo boste tako vedno vedeli, kje sta. Nič več izgubljene prtljage torej. Ponašata se z ročajem za obešanje, da ju lahko med neuporabo obesite v omaro z oblekami. Prednaročite ju lahko na Kickstarterju, kjer podjetje uspešno zbira zagonska sredstva.

Néit je prvi pametni zložljivi potovalni kovčekOdpri galerijo
Prenosna kopalna kad Xtend Xtend: prenosljiva kopalna kad, ki se pospravi sama vase TimeBox TimeBox: zaklenite skušnjave in slabe navade Kako zamenjati prevleko za odejo? Kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti? Air Bonsai omogoča lebdenje bonsaja ali katere druge rastline Air Bonsai: lebdeči bonsaj