Pametne WC školjka NeoRest 750H
Utrip mesta · dom

O straniščni školjki verjetno ne razmišljate kot o presežku tehnologije, zato pa v tej smeri razmišljajo številni inženirji. In ker je danes postala pametna praktično že vsaka druga stvar v našem domu, tej usodi ni mogla ubežati niti straniščna školjka. Spoznajte NeoRest 750H, najbolj tehnološko dovršeno stranišče na svetu, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju.

Se vam pogosto dogaja, da prepozno opazite, da vam je zmanjkalo toaletnega papirja? Če si boste omislili pametno WC školjko NeoRest 750H, lahko na takšne zagate pozabite. Školjka podjetja Toto vam namreč zadnjo plat opere sama, zato papirja niti ne potrebujete več.

NeoRest 750H je resnično tehnološki dosežek. Ima avtomatski elektronski pokrov, ki se dvigne, ko zazna človeka v bližini, in se spusti, ko se ta oddalji. Pred uporabo notranji del, ki je iz cirkonija, avtomatsko poškropi z vodo, da se nanj nič ne prime. Deska je kakopak ogrevana. To pa še ni vse. Ima tudi teleskopsko šobo, ki s toplo prho očisti zadnjico uporabnika, dezodorant, ki poskrbi, da ne prihaja do neprijetnih vonjav, in sušilec, ki posuši zadnjo plat. Vodo potegne sama.

PREBERITE ŠE: Zlato stranišče za newyorški Guggenheimov muzej

Ko WC školjka NeoRest 750H ni v uporabi, UV-svetloba razgrajuje umazanijo, ki se je obdržala na školjki. Vse funkcije stranišča lahko upravljate prek daljinca. Japonski Toto poleg luksuznega stranišča izdeluje tudi pametne straniščne deske. Če menite, da v življenju brez pametne školjke ne morete, potem pripravite 9200 evrov.

Galerija – pametna straniščna školjka NeoRest 750H:

Pametne WC školjka NeoRest 750HOdpri galerijo
Whilrpool Zera Food Recycler CES 2017: Whilrpool Zera Food Recycler zavrženo hrano spreminja v gnojilo Držalo in polnilna postaja Elago W3 Elago W3 – Mac kot držalo in polnilna postaja za Apple Watch BeFunky Collage Ekstremno minimalistični domovi Japoncev Večnamensko nosljivo pohištvo Sharkman – večnamensko nosljivo pohištvo za vsakdanja rabo · · ·