fbpx

NeoRest 750H – pametna WC školjka, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju

Pametne WC školjka NeoRest 750H

O straniščni školjki verjetno ne razmišljate kot o presežku tehnologije, zato pa v tej smeri razmišljajo številni inženirji. In ker je danes postala pametna praktično že vsaka druga stvar v našem domu, tej usodi ni mogla ubežati niti straniščna školjka. Spoznajte NeoRest 750H, najbolj tehnološko dovršeno stranišče na svetu, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju.

Se vam pogosto dogaja, da prepozno opazite, da vam je zmanjkalo toaletnega papirja? Če si boste omislili pametno WC školjko NeoRest 750H, lahko na takšne zagate pozabite. Školjka podjetja Toto vam namreč zadnjo plat opere sama, zato papirja niti ne potrebujete več.


NeoRest 750H je resnično tehnološki dosežek. Ima avtomatski elektronski pokrov, ki se dvigne, ko zazna človeka v bližini, in se spusti, ko se ta oddalji. Pred uporabo notranji del, ki je iz cirkonija, avtomatsko poškropi z vodo, da se nanj nič ne prime. Deska je kakopak ogrevana. To pa še ni vse. Ima tudi teleskopsko šobo, ki s toplo prho očisti zadnjico uporabnika, dezodorant, ki poskrbi, da ne prihaja do neprijetnih vonjav, in sušilec, ki posuši zadnjo plat. Vodo potegne sama.

PREBERITE ŠE: Zlato stranišče za newyorški Guggenheimov muzej


Ko WC školjka NeoRest 750H ni v uporabi, UV-svetloba razgrajuje umazanijo, ki se je obdržala na školjki. Vse funkcije stranišča lahko upravljate prek daljinca. Japonski Toto poleg luksuznega stranišča izdeluje tudi pametne straniščne deske. Če menite, da v življenju brez pametne školjke ne morete, potem pripravite 9200 evrov.

Galerija – pametna straniščna školjka NeoRest 750H:

Dodatne Informacije

Več informacij:
totousa.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.