BeFunky Collage1
V zraku · buzz buzz

Imetniki siamske bojne ribice vedo, kako ta barvita bitja s svojo misteriozno osebnostjo krasijo akvarije številnih domov. Ta tajski fotograf to nepopisno lepoto prikaže tako dobro na fotografiji, da se zdi, kot da so ribice naslikane na platnu.

Visarute Angkatavanich je 48-letni tajski fotograf, ki siamske bojne ribice prikaže na popolnoma drugačen način. Z uporabo kristalnih akvarijev, močnih leč in spektakularne osvetlitve ustvari fantastične fotografije teh živali. Učinek je resnično veličasten, saj ribice pretvori v čarobna bitja, ki so videti, kot da se gibljejo po zraku.

Navdih za te fotografije je dobil iz spominov na lastne otroške ribe. Te umetnine pa dosegle velik uspeh na spletu, na iPhonu 6s in iPhonu 6s Plus pa ste njegove fotografije namestili za ozadje. Če ste lastnik tega telefona, nimate pa navdiha, kaj bi postavili za ozadje, hitro v galerijo slik.

Galerija slik – Siamska bojna ribica

Siamska bojna ribicaOdpri galerijo

alice-alinari-749344-unsplash Ta 3 astrološka znamenja imajo največji ego Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal. Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal shutterstock_697947241 Iskreni triki vodovodarja, s katerimi bo vaše življenje lažje in boste prihranili denar christopher-campbell-107917-unsplash 7 stvari, ki jih v življenju ne moreš nadzorovati in za katere je prav, da jih pustiš za sabo · · ·