"Levo sem bila emo. Zdaj delam, da si lahko plačam študij. Izobražujem se za spletno razvijalko in oblikovalko. Sem tudi model in ambiciozna igralka."
V zraku · buzz buzz

Nekateri ste preživeli svoja najstniška leta brez drame, a za večino mladostnikov je to bil čas, ko so se preizkusili v vlogi vseh subkultur sveta – emo, punk, gangster, indie –, starše pa so poskušali prepričati, da to ni zgolj ena izmed faz, temveč da gre za pravo identiteto. Ljudje na teh fotografijah dokazujejo, da njihovim staršev zagotovo ni bilo lahko.

Verjetno se spomnite, da so tudi vaša najstniška leta bila dramatična. Najprej so vam nadležni mozolji delali preglavice, nato pa ste se začeli še nenavadno vesti, kar vašim staršem nikakor ni ustrezalo. Bili ste prepričani, da je vaše mnenje edino pravilno. Staršev seveda niste poslušali, zato ste pri grajenju svoje identitete potovali skozi različne faze, ki so vključevale tudi osebni stil. Črni svinčnik za oči je klical po emo stilu, široke hlače, jope in čepica pa po getu.

Kam je vas zapeljala pot, ko ste bili najstniki? Fotografije ljudi, ki smo jih zbrali v galeriji slik, je pot zagotovo odpeljala v zanimivo smer. Njihova preobrazba pa je neverjetna.

Galerija slik – Prej in potem

"15 let – vsi so me sovražili zaradi videza. 23 let – vsi me imajo radi zaradi videza."Odpri galerijo
15+ razlogov, zakaj so kužki najboljša stvar na svetu 15+ razlogov, zakaj so kužki najboljša stvar na svetu 6 sestavin iz kuhinje, s katerimi boste očistili kopalnico v 15-ih minutah. 6 sestavin iz kuhinje, s katerimi boste očistili kopalnico v 15 minutah 8 ovir, ki jih postaviš predse v svojih 20-ih. 8 največjih ovir, ki jih v svojih 20 nehote postaviš predse adidas-card-trick-deck-48013 Razkritih 9 najveličastnejših čarovniških trikov · · ·