Stenska ura New Time
Utrip mesta · dom

Stenska ura New Time ni običajna stenska ura, saj je njena končna podoba stvar vašega navdiha. Njena edinstvena zgradba vam namreč dovoljuje, da sami določite njen videz. Edina stvar na uri, ki je nespremenljiva, je urni mehanizem oziroma kazalci, ozadje iz bombažnih vlaken, ki je kopija papirja, pa omogoča, da jo gubate po mili volji, ne da bi jo pri tem kakorkoli uničili.

New Time je stenska ura Veronike Szalaiki, ki jo oblikujemo kot plastelin, njeno ozadje pa spominja na zmečkan papir. Zaradi posebnega materiala iz bombažnih vlaken je namreč zrcalna slika lista papirja, ki pa ga lahko v nedogled mečkate in potem spet ”zlikate”.

PREBERITE ŠE: Oblique: sodobna kolekcija stenskih knjižnih polic

Ozadje pa ni samo ozadje ure, ampak tudi njena embalaža. Uro torej odvijete, vstavite baterijo, izoblikujete iz embalaže in obesite na steno. Mirno jo lahko čistite s suho ali mokro gobo. In ko je ne potrebujete več, jo preprosto zmečkate kot list papirja in vržete v koš. Še bolje pa je, če jo komu podarite.

Stenska ura New TimeOdpri galerijo

3d+complete+view Lux Table: nočna omarica s skritim adutom 3053195-slide-s-1-this-innovative-notebook-is-like-magsafe-for-moleskines Rekonect: prva beležnica z magnetnimi listi Prenosna svetilka Mini Lumio+ Mini Lumio+: prenosna svetilka, ki se odpre kot knjiga Denarnica Nomad Nomad: denarnica, ki je tudi prenosni polnilnik ·