naslovna
V zraku · buzz buzz

Umetnica Jenny Lewis iz Londona je predstavila prelepo serijo fotografij mamic s svojimi novorojenčki. Čutne in ganljive zgodbe, ujete v serijo fotografij, razkrivajo najbolj intimne trenutke mamic in novorojenčkov.

Serija fotografij s simbolnim naslovom “One Day Young” je nastala iz želje, da bi mamice prikazala prav takšne, kot so in se v tistem trenutku počutijo: nežne, ponosne in močne. Vsaka fotografija je nastala na domu mamice in njenega novorojenčka, starega le en dan. Jenny Lewis pravi, da je to najbolj naravna serija portretov, ki jih je kadar koli ujela v svoj fotoaparatski objektiv.

Vsaka fotografija pripoveduje svojo zgodbo: mamice samohranilke, mlade mamice, ki še ni pripravljena na materinstvo, ali mamice s hendikepiranim otrokom.

Avtorica fotografij nikakor ni pričakovala da bo serija “One Day Young” požela takšen uspeh in dober odziv tudi na spletnem omrežju, kjer je s pomočjo pozitivnih komentarjev nadaljevala svoje delo in uspešno predstavila projekt javnosti.

V spodnji galeriji si lahko pogledate novorojenčke v materinem naročju, stare zgolj en dan.

Odpri galerijo
foto18 Noro zaljubljeni istospolni pari podirajo tabuje 83493472 Stvari, ki jih kreativni ljudje počnejo drugače cebelarji11 Osupljive fotografije tradicionalnih nepalskih čebelarjev Slika 3_Mirachle Machine Iz vode bomo zdaj lahko sami naredili vino! · ·