Mamini miti, zaradi katerih ste celo življenje živeli v zmoti

Mamini miti: zaradi njih smo vsi celo življenje živeli v zmoti

Je tudi tebe tvoja mama učila, da sedenje preblizu televizije škodi tvojim očem? Da žvečilni gumi ostane v tvojem želodcu še sedem let potem, ko ga pogoltneš? Da z opranimi lasmi ne smeš na veter, ker te bo prehladil prepih? Če so odgovori pozitivni, je čas za nova resnična dejstva.

Namen ovračanja maminih mitih ni tu zato, da bi kakorkoli umazali podobo mame. Vsi vemo, da vse, kar mame počno, počno z največjo mero ljubezni in delajo le v dobro svojega otroka. Poleg tega pa nam nič od tega, kar so nam prodajale v mladosti in ne drži, ni škodovalo.

Mame in njihovi miti!
Mame in njihovi miti!

A tudi mame niso vsevedne, zato ne gre verjeti vsemu, kar so vas naučile v rani mladosti. Kot otroci smo pač vsak njen nasvet vzeli za suho zlato, v resnici pa nas je v številnih primerih (nevede) pustila, da smo vsa ta leta živeti v zmoti. Toda zdaj, ko ste tudi vi odrasli, je prav, da na novo ‘nacentrirate’ dejstva in jih zamenjate z novimi, ki so dejstva dejstva in ne dejstva spackana iz vraževerij in pomanjkljivih študij.

Čas je za nova dejstva!
Čas je za nova dejstva!

Ste vedeli, da sedenje preblizu televizije ne škodi tvojim očem? Žvečilni gumi ne ostane v vašem želodcu še sedem let potem, ko ga pogoltnete? Se je tudi vaša mama motila glede tega vsa ta leta? Kaj je resnica in o čem vse se je še vaša mama motila, si oglejte v spodnjem zabavnem videoposnetku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
23 znakov, da moraš spremeniti svoje življenje (in to moraš storiti zdaj)