Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega!

Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega!

Poljub s popolnim tujcem, ki ga je v objektiv ujela Tatia Pilieva, smo že občudovali. Kako pa bi se odzvali, če bi vas pozvali, da slečete popolnega tujca in on vas?

Tatia Pilieva je umetnica, ki smo jo spoznali leta 2014. Na YouTubu je izvedla eksperiment, v katerem so se morali neznanci poljubiti – posnetek, ki si ga je v le 17 urah ogledalo že prek 1,3 milijona ljudi, je poimenovala preprosto s First Kiss (Prvi poljub).

20 tujcev je prosila, da se pred kamero prvič poljubijo. Po začetni nervozi in zadržanosti se ravno med poljubljanjem pari končno sprostijo. Nastal je zanimiv posnetek, ki nas spomni na naš prvi poljub.

Po vzoru Wiliama Mastersa in Virginie Johnson, ki sta leta 1957 prosila neznance, da v imenu znanosti drug drugega slečejo, je Pilieva naredila podoben eksperiment.

20 neznancev je pozvala, da slečejo drug drugega oziroma jih je razporedila v pare. V videu, ki ga je poimenovala Undress me (Sleci me), je bila zdržanost parov očitna na začetku njihovega srečanja, a so se kasneje začeli zabavati. Kemija med nekaterimi pari je bila čudovita!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dekleti se fotografirata v enakih oblačilih s sporočilom: “Najini telesi sta popolnoma drugačni, a enako lepi!”