07a18e5fb8ad0ff211a55e53495ddc8b
Utrip mesta · moda

Nike je navdih za ustvarjanje svoje nove kreacije našel kar pri Netflixovi priljubljeni seriji Stranger Things – nove superge ne bodo očarale le oboževalce serije, pač pa tudi tiste, ki se radi ‘igrajo z ognjem’.

Par superg Nike x Stranger Things Air Tailwind 79 je bil premierno predstavljen na konvenciji pop kulture San Diego Comic Con, ki je potekala med 18. in 21. julijem letos.

Nova različica modela Nike Tailwind 79 je na prvi pogled videti povsem običajno, a je vse prej, kot to  – pod zgornjim delom sive barve se namreč skriva sporočilo, do katerega se lahko prebijete le s sežigom tkanine. Na ta način boste odkrili tudi logotip Stranger Things, ki se nahaja na zadku.
Nove superge obenem vključujejo skrivno kodo, ki so jo Steve, Dustin in Robin dešifrirali v tretji sezoni šova – zapis v angleškem in ruskem jeziku je natisnjen pod notranjim podplatom.

Copate Nike x Stranger Things Air Tailwind 79 bodo proizvajalci sprva podarili le izbranim zmagovalcem tekmovanj –, a na našo srečo so se pojavile govorice, da jih bo mogoče tudi kupiti od 21. avgusta naprej. Upamo na najboljše! :)
Sicer lahko na spletni strani NIKE najdete tudi drugačne modele superg, ki so nastali v sodelovanju s priljubljeno serijo.

Galerija: Nike x Stranger Things Air Tailwind 79

Nike x Stranger Things Air Tailwind 79 Odpri galerijo
Converse x Chinatown Market: te Converske na soncu spreminajo barvo Converse x Chinatown Market: te converske na soncu spreminajo barvo Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov 1561639708685660-converse-renew-1 Tudi Converse skrbi za planet: Ikonični čevlji bodo odslej narejeni iz odpadnih materialov Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido ·