fbpx

Nike x Stranger Things Air Tailwind 79: superge, ki jih moraš kar “zažgati”

Nike je navdih za ustvarjanje svoje nove kreacije našel kar pri Netflixovi priljubljeni seriji Stranger Things – nove superge ne bodo očarale le oboževalce serije, pač pa tudi tiste, ki se radi ‘igrajo z ognjem’.

Par superg Nike x Stranger Things Air Tailwind 79 je bil premierno predstavljen na konvenciji pop kulture San Diego Comic Con, ki je potekala med 18. in 21. julijem letos.

Stranger Things
Stranger Things

Nova različica modela Nike Tailwind 79 je na prvi pogled videti povsem običajno, a je vse prej, kot to  – pod zgornjim delom sive barve se namreč skriva sporočilo, do katerega se lahko prebijete le s sežigom tkanine. Na ta način boste odkrili tudi logotip Stranger Things, ki se nahaja na zadku.
Nove superge obenem vključujejo skrivno kodo, ki so jo Steve, Dustin in Robin dešifrirali v tretji sezoni šova – zapis v angleškem in ruskem jeziku je natisnjen pod notranjim podplatom.

Copate Nike x Stranger Things Air Tailwind 79 bodo proizvajalci sprva podarili le izbranim zmagovalcem tekmovanj –, a na našo srečo so se pojavile govorice, da jih bo mogoče tudi kupiti od 21. avgusta naprej. Upamo na najboljše! 🙂
Sicer lahko na spletni strani NIKE najdete tudi drugačne modele superg, ki so nastali v sodelovanju s priljubljeno serijo.

Galerija: Nike x Stranger Things Air Tailwind 79

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.