Črni petek - trgovina Nike
V zraku · buzz buzz

Ko so ljudje videli ta prizor iz Nikeove trgovine v ameriškem Seattlu, so bili prepričani, da je razdejanje povzročil potres. Ko boste izvedeli resnico, boste naravnost šokirani!

Včasih se ljudje vedemo huje kot živali. V ZDA na črni petek (Black Friday) številni posamezniki v lovu za znižanimi izdelki povsem izgubijo živce in dostojanstvo.

Da bi se dokopali do njih, so namreč ne le pripravljeni taboriti pred trgovinami celo noč, ampak se zanje stepsti in zadnje kose drugim puliti iz rok, tudi otroku, če je treba.

PREBERITE ŠE: Black Friday – kaj je črni petek: vse, kar morate vedeti o nakupovalnem prazniku

Tako kot večina trgovin je tudi Nikeova trgovina v Seattlu ta dan ponujala posebne popuste in na lastni koži občutila objestnost kupcev, ki so za seboj pustili pravo razdejanje, ‘vredno’ potresa najmanj sedme stopnje po Richterjevi lestvici.

Kaj dejansko pomeni črni petek, ameriška potrošnika mrzlica, ki je dosegla tudi Slovenijo, si lahko ogledate tudi v zgornjem posnetku, opustošenje Nikeove trgovine pa v spodnji galeriji. Človek kar ne more verjeti svojim očem …

Galerija – razdejanje v Nikeovi trgovini:

Nikeova trgovina v Seattlu na črni petekOdpri galerijo

Črni petek v Kanadi:


Ljubezen vsak najde, a jo ne zna obdržati: dejanja, ki povzročijo razpad zveze Ljubezen najde vsak, a je ne zna obdržati: dejanja, ki povzročijo razpad zveze kraljeva družina 6 presenetljivih dejstev o potovanjih britanske kraljeve družine Najbolj vplivne fotografije vseh časov Time – najbolj vplivne fotografije vseh časov Najlepši primeri ulične umetnosti Ulična umetnost kot dodana vrednost – ko grafiti polepšajo mesto · · · · ·