fbpx

Nikoli ne boste uganili, kaj je povzročilo takšno razdejanje v tej Nikeovi trgovini!

Črni petek - trgovina Nike

Ko so ljudje videli ta prizor iz Nikeove trgovine v ameriškem Seattlu, so bili prepričani, da je razdejanje povzročil potres. Ko boste izvedeli resnico, boste naravnost šokirani!

Včasih se ljudje vedemo huje kot živali. V ZDA na črni petek (Black Friday) številni posamezniki v lovu za znižanimi izdelki povsem izgubijo živce in dostojanstvo.

Kot bi v trgovino padla bomba.
Kot bi v trgovino padla bomba.

Da bi se dokopali do njih, so namreč ne le pripravljeni taboriti pred trgovinami celo noč, ampak se zanje stepsti in zadnje kose drugim puliti iz rok, tudi otroku, če je treba.

PREBERITE ŠE: Black Friday – kaj je črni petek: vse, kar morate vedeti o nakupovalnem prazniku


Tako kot večina trgovin je tudi Nikeova trgovina v Seattlu ta dan ponujala posebne popuste in na lastni koži občutila objestnost kupcev, ki so za seboj pustili pravo razdejanje, ‘vredno’ potresa najmanj sedme stopnje po Richterjevi lestvici.

Nikova trgovina na običajen dan.
Nikeova trgovina na običajen dan

Kaj dejansko pomeni črni petek, ameriška potrošnika mrzlica, ki je dosegla tudi Slovenijo, si lahko ogledate tudi v zgornjem posnetku, opustošenje Nikeove trgovine pa v spodnji galeriji. Človek kar ne more verjeti svojim očem …

Galerija – razdejanje v Nikeovi trgovini:

Črni petek v Kanadi:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!