cover
V zraku · buzz buzz

Kateri je bil vaš prvi: Atari, Game Boy, Wii? Španski kreativni direktor Javier Laspiur je oboževalec video iger, ki je svoje odraščanje ob igralnih konzolah zadnjih 30 let ovekovečil v nostalgični fotoseriji Controllers.

Javier Laspiur, kreativni direktor iz Madrida, nas s serijo fotografij Controllers popelje na nostalgični izlet skozi zgodovino konzol za video igre. Fotoserija ima tudi osebno noto, saj leto na vsaki fotografiji označuje leto, ko je Laspiur presedlal na novejši model. Začel je s še danes stilsko dovršenim modelom Teletenis, nadaljeval z ikoničnim Atarijem, sledile so različne oblike okornih konzol, več verzij Playstationa in končal (zaenkrat) s tablico v rokah. Laspiur tako ni zabeležil le tri desetletja navdušenja nad video igrami, ampak tudi razvoj in oblikovanje igralnih pripomočkov.

Ste nostalgični? Se počutite stare? Ali pa prvič vidite večino teh ‘opek’?

Nostalgično fotoserijo si oglejte v galeriji

Teletenis, l. 1983Odpri galerijo

“Sin človekov” (Magritte) Neverjetne slikarske klasike v digitalni preobleki Vin Diesel zveni kot pokvarjena vin-ilka. Potem ko je Vin Diesel zapel pesem »Stay With Me« Sama Smitha, ne vem če bo še kdo hotel ostati z njim bat29 (1) Ko se mestne klopice po Londonu spremenijo v knjige 459418183 Povratni SMS-i, s katerimi boste iz nerodne situacije, ko vam nekdo ne odgovori, odšli kot zmagovalci · · ·