shutterstock_665014117
V zraku · buzz buzz

Razhodi so vedno boleči in takrat želimo pretrgati vse stike z ljubljeno osebo, saj so spomini še preveč sveži. A to je v današnjem času malo težje storiti, saj so naša življenja prepletena tudi na družbenih omrežjih, kjer delimo fotografije, videoposnetke in skupne zapise, ki se jih čez čas nabere kar veliko. Facebook nam je priskočil na pomoč, da bi lažje začeli s prebolevanjem.

Ko boste spremenili svoj Facebook status iz “v razmerju” v “samski/-a”, bo Facebook prek funkcije Take a break preprečil, da bi videli objave svoje/-ga bivše/-ga in obratno. Lahko pa sploh ne gre za strto srce, a preprosto želite, da vas določeni ljudje na Facebooku ne vidijo več toliko in jih dodate na Restricted List. Naredite lahko seznam tistih, za katere ne želite, da vidijo fotografije, videoposnetke ali objave, na katerih ste označeni.

S funkcijo Snooze lahko zdaj ljudi ‘pošljete na 30-dnevno spanje’, če ne želite spremljati njihovih objav. Nekaterim gredo na živce vsakodnevne objave o novorojenčkih, hrani in podobno in funkcija Snooze v tem primeru pride še kako prav.

Če pa boste namenoma obiskali profil bivše/-ga, vam Facebook tega ne more preprečiti.


Screen Shot 2017-12-20 at 14.35.02 copy People Are Awesome 2017: videoposnetki norih podvigov, zbranih na kupu božični spodrsljaji Božični spodrsljaji, za katere boste težko verjeli, da so se dejansko zgodili neonbrand-357940 7 korakov do varnega gesla hamburger-arts-260481 Božično-novoletna voščila in verzi · · · · ·