ezgif.com-webp-to-jpg (72)
Kulturni izbor · film

Odobje pred nami je idealno za ogled kakšnega božičnega filma v dobri družbi. In to so novi božični filmi 2019, ki vas bodo navdahnili z božičnim vzdušjem in romantiko.

Pa si poglejmo, kateri so novi božični filmi 2019. Ne pozabite na odejo, prigrizke in tople napitke in uživajte!

Holiday in the Wild (2019)

Božič se v Netflixovi romantični komediji seli na afriško celino, natančneje na safari, kjer sveže zapuščena Kate spozna privlačnega okoljevarstvenika. V glavnih vlogah sta tokrat Kristin Davis in Rob Lowe. Film si že lahko ogledate.

Last Christmas (2019)

Kate (igra jo Emilia Clarke) v trgovini z božičnimi okraski dela kot prodajalka, svojo službo pa sovraži. Njeno življenje je polno slabih odločitev, hodi na avdicije, za njo je več neuspešnih zmenkov in prav nič ji ne gre po maslu. Ko v njeno življenje vstopi Tom, se ji vse obrne na glavo. Film si že lahko ogledate v kinu.

Klaus (2019)

Sebičen poštar in samotarski izdelovalec igrač spleteta nenavadno prijateljstvo ter prineseta radost v hladno in temačno mestece, ki to resnično potrebuje. Film si na Netflixu že lahko ogledate.

Let It Snow (2019)

Malo mestece na božični večer zajame snežna nevihta. Vse to pa izjemno vpliva na prijateljstva, ljubezni in prihodnost srednješolcev, naših protagonistov. Film si na Netflixu že lahko ogledate.

Noelle (2019)

Praznična komedija pretočne storitve Disney+ se osredotoča na otroka Božička (Nick in Noelle), ki se potegujeta za njegov prestol. Ko Nick zaradi pritiska skoraj doživi živčni zlom, mu Noelle predlaga dopust. A ko se Nick z njega ne vrne, mora Noelle poiskati brata, da bosta rešila božič. Film bo na ogled na voljo od 19. novembra.

Christmas Under the Stars (2019)

Ko ambicioznega bankirja odpustijo, se zaposli v prodaji smrečic. Tam spozna učiteljico astronomije, ki svoje upe vedno polaga na zvezde. Hallmarkov film je že na voljo za ogled.

Picture a Perfect Christmas (2019)

Mlada fotografinja se za praznike vrača domov, da bi skrbela za svojo babico. Med obiskom spozna moškega, ki potrebuje nekoga, da bi skrbel za njegovega nečaka. Film si bo možno ogledati od 24. novembra.


cover-filmi-20202020 To so najbolj pričakovani filmi 2020 Hustlers (1) TOP 10: To so najbolj seksi filmi leta 2019 lgbt-2019-insagram Festival LGBT filma 2019 vabi konec novembra six-feet-under-desktop-wallpaper To je pet TV-serij, ki ti lahko spremenijo življenje! · ·