Oče in hči.
V zraku · buzz buzz

Na poročni dan hčere je marsikateri oče nabit s čustvi in razpet med srečo in sladkim trpljenjem. Očetje na teh fotografijah niso mogli zakriti svojih solz in presenečenega obraza.

Vez med očetom in hčerjo je neprecenljiva – ne glede na to, koliko ste stari, boste vedno njegova mala punčka. Če ste se že poročili, vas bodo te fotografije v galeriji spomnile na vaš poročni dan. Če boste usodni DA kmalu izrekle, pa se pripravite na čustveno nabitost, ki vas verjetno čaka.

Fotografije prikazujejo močno vez med hčerjo in očetom, pa tudi, da najmočnejši oče lahko potoči solzo ob pogledu na svojo hčero v poročni obleki.

Galerija slik – Fotografije hčera v poročnih oblekah

Oče in hči.Odpri galerijo
10 izjav, ki lahko pokvarijo vas odnos s šefom, 10 izjav, ki lahko pokvarijo vaš odnos s šefom 5 psiholoških dejstev o nas samih, ki se jih ne zavedamo. 5 psiholoških dejstev o nas samih, ki se jih niti ne zavedamo Ogromna barvna dvojnonoga, ki je dolga 15 centimetrov. Med petmesečnim potovanjem po južnoameriških džunglah par našel ta nenavadna bitja Triki, s katerimi bo tvoj Instagram videti bolje. Izboljšaj svoje Instagram fotografije s temi drugačnimi triki · ·