still-of-carey-mulligan-in-den-store-gatsby-2013-large-picture
V zraku · buzz buzz

Ne smeš pričakovati, da te bo vzljubil nekdo drug, če še sama sebe ne ljubiš in ne veš, kdo si.

Odraščanje s seboj nosi številne izzive. In potreba po tem, da bi bila v razmerju, je gotovo eden večjih – četudi si morda uspešna na kariernem področju, se dobro razumeš z družino, imaš prijatelje …, se ves čas počutiš, kot da ti nekaj manjka. Ni čudno! Zaradi patriarhalnih norm je družba sistematično učila ženske, da je z njimi nekaj narobe, če so samske. A to ni res!

Biti v razmerju je čarobno, vendar samsko življenje ima tudi številne prednosti. Vsaka ženska bi ga morala izkusiti, saj to je čas, ko spoznavaš sebe na drugačen način kot takrat, ko si v razmerju. Spoznala boš pomembne lekcije, ki te bodo naučile, da ne smeš hiteti z iskanjem pravega, ker boš našla napačnega!

10 LEKCIJ ZA VSE SAMSKE ŽENSKE:

1. Odnos, ki ga imaš s seboj, je najboljši odnos, ki ga boš kdajkoli imela. Sebe poznaš najbolje.
2. Odnosi, ki jih imaš z drugimi osebami, so odvisni od tvojega odnosa, ki ga imaš sama s seboj. Če se naučiš imeti rada, bodo tudi drugi imeli tebe radi.
3. Potuj in se izobražuj. Zdaj je pravi čas, da spoznaš svet in stvari, ki te zanimajo. Razširi svoja obzorja.

4. Ceni druge ljudi in varuj odnose s svojimi prijatelji. Oni so svetla točka v tvojem življenju.
5. Razmišljaj čim manj o ljubezni in se osredotoči na duge stvari, ki so ti pomembne. V življenju je najpomembnejše, da veš, kdo v resnici si. Če ne veš, kdo si, kako lahko pričakuješ, da te partner ima rad prav zaradi tebe takšne, kot si?
6. Sooči se s svojo usodo. Osvobodi se strahov, povezanih s prihodnostjo. Priznaj si, katerih stvari se bojiš in tvoje življenje bo boljše.
7. Med 20. in 30. letom si gradiš osnovo za svojo prihodnost. 10-letno obdobje je osnova za tvojo prihodnost.

8. Ne hiti, da najdeš pravega, ker boš končala z nekom, ki ga ne potrebuješ. Daj si čas, da spoznaš sebe, nato še sorodno dušo.
9. Obdaj se s prijatelji, znanci, kolegi, ljubimci. Živi življenje s polnimi pljuči.
10. Naredi stvari sama, ker se boš le tako lahko zanesla le nase. Takrat boš ugotovila, da si močna.

Trik, ki stane manj kot evro: tako povrneš barvo črnim oblačilom Trik, ki stane manj kot evro: s tem povrneš barvo črnim oblačilom Tako močni so naši geni: osupljivi portreti družinskih članov Tako močni so naši geni: osupljivi portreti družinskih članov Naj te ne bo strah: kaj pomeni, če se ponoči zbudiš točno v tem času? Naj te ne bo strah: kaj pomeni, če se ponoči zbudiš točno ob tem času? shutterstock_267989624 Z njo se ni pametno igrati: žensko, rojeno v tem znaku, vsi občudujejo ·